ALPHAtv: "Έσπασε" τα κοντέρ η Αγγελίκη Νικολούλη! "Πάγωσαν" με τα νούμερα από το Φως στο Τούνελ!

Απογειώθηκαν!

ALPHAtv:

"Πάγωσαν" με τα νούμερα από το Φως στο Τούνελ οι ιθύνοντες του ALPHAtv! Τα κοντέρ της τηλεθέασης ισοπεδώθηκαν από την Αγγελική Νικολούλη!

Τα μηχανάκια της AGB το βράδυ της Παρασκευής 6/12 πήραν πραγματική φωτιά σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας!

Στην prime time ζώνη βγήκε νικήτρια με το συγκλονιστικό ποσοστό 18%!

Βέβαια, το θρίλερ που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών ήταν σοκαριστικό!

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής:

14,8

11,5

15,3

17,8

19,5

22

20,8

21,1

19,6

Αγγελική Νικολούλη - έκτακτο: Ξαφνική απόφαση από τον ALPHAtv! Τι συνέβη;

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ξαφνική απόφαση για την Αγγελική Νικολούλη από το κανάλι του ALPHA! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την επανεμφάνιση της παρουσιάστριας που συγκλονίζει το πανελλήνιο σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής της, "Φως στο Τούνελ" με τις ανατριχιαστικές της ιστορίες.

Όπως που μετέφερε έγκυρη πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να κάνουν την πρεμιέρα της συγκεκριμένης εκπομπής νωρίτερα από ότι ήδη ήταν προκαθορισμένη!

Αγγελική Νικολούλη: Τέλος στο θρίλερ που ζούσε η παρουσιάστρια! Ευχάριστη εξέλιξη!

Ο ανταγωνισμός και το γεγονός ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε πιο νωρίς φέτος τους ανάγκασε να... επισπεύσουν την επιστροφή της στον ALPHA! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη και το "Φως στο Τούνελ" θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μετά τις 23:00!