Γιώργος Λιάγκας: Η «μονάδα» που του προκάλεσε αμόκ! Ποια η κατάσταση του παρουσιαστή στην τηλεθέαση;

Δύσκολες ώρες για την εκπομπή του!

Γιώργος Λιάγκας: Η «μονάδα» που του προκάλεσε αμόκ! Ποια η κατάσταση του παρουσιαστή στην τηλεθέαση;

Η «μονάδα» που του προκάλεσε αμόκ του Γιώργου Λιάγκα! Δείτε ποια η κατάσταση του παρουσιαστή στην τηλεθέαση και θα καταλάβετε!

Ο ίδιος, είχε άνοδο από προχτές μόλις 1%! Ναι, ναι, μια μόνο μονάδα ανέβηκε το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ και ο παρουσιαστής τα έχει βρει σκούρα.

Τα μονοψήφια είναι μονόδρομος για τον Γιώργο Λιάγκα και πλέον έχει προκληθεί αμόκ και στον ίδιο και στο κανάλι, αφού ο ΣΚΑΙ έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες.... Επειδή ωστόσο τα λόγια είναι περιττά, δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης του:

3
7.5
7.5
11.8
11.5
12.4
11.5
8.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,7
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 9,8
ΑLPHA: Ελένη 14,3
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 16,2
Open: Μεσημέρι yes 5,7

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 25,1

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,3

Γιώργος Λιάγκας: «Κηδεία» για τον παρουσιαστή! Η κατάσταση όλο και πιο δύσκολη...

«Κηδεία» για τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη... Σοκ με τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ!

Δεν μπορεί να πάρει ανάσα και το δυναμικό κοινό του έχει γυρίσει την πλάτη! Τα μονοψήφια έχουν πια παγιωθεί και η κατάσταση είναι το λιγότερο έκρυθμη!

Μετά τον σάλο και τις δηλώσεις για την φοιτήτρια στο ΑΠΘ ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να πάρει ανάσα! Εκεί που η εκπομπή του, Μεσημέρι ΣΚΑΙ είχε πάρει μια ανοδική πορεία ξαφνικά τα νούμερά της θυμίζουν ξεκάθαρα «κηδεία»! Για να καταλάβετε δε, για τι ποσοστά μιλάμε, η εκπομπή έφτασε χτες σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 5,9%! Δείτε όλα τα τέταρτα αναλυτικά:

5.9
8.4
7.9
14
12.6
11.8
8.2
6.8

*Να τονίσουμε ότι σε σύνολο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό σημείωσε 9,5%!