Άγριες Μέλισσες: «Έχασαν» έδαφος! Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα τηλεθέασης!

Τι ποσοστά έκαναν απέναντι στο GNTM;

Άγριες Μέλισσες: «Έχασαν» έδαφος! Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα τηλεθέασης!

«Έχασαν» έδαφος οι Άγριες Μέλισσες και σήμανε συναγερμός στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα τηλεθέασης! Φυσικά, τα έχουμε όλα αναλυτικά!

Προσέξτε όμως: Η σειρά κάνει εξαιρετικά νούμερα για το κανάλι αλλά έχει απέναντι της το μεγαθήριο GNTM. Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή και έχει συγκεκριμένο στόχο από άποψη τηλεθέασης.

Χτες, δεν τα κατάφερε να τερματίσει πρώτη στην prime time και έχασε αρκετό έδαφος! Επειδή όμως μιλάμε με νούμερα, δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης για τις Άγριες Μέλισσες:

20.1
22.1
26.4
35.3

Τα τέταρτα για το GNTM:

24.9
32.3
28.3
30.1
33.7
28.4
31.6
32.9
34.9
36.6
28.3
38.1
48.7
43.9
45

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη στο δυναμικό κοινό:

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 9.4

ALPHA: Σπίτι είναι 9.8

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 11.7

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 26.0

STAR: GNTM 34.5

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 12.5

Να θυμίσουμε και την εξέλιξη για την σειρά, όπως την βάλαμε σήμερα!

ΑΝΤ1: Σταματάνε οι "Άγριες Μέλισσες"! "Έσκασε" τώρα! Πότε θα ξεκινήσουν ξανά;

Αποκλειστική πληροφορία "έσκασε" τώρα στα γραφεία του Youweekly.gr για τις "Άγριες Μέλισσες" που... σταματάνε από τον ΑΝΤ1 λόγω Χριστουγέννων! Πότε θα ξεκινήσουν ξανά;

Είναι ένα από τα project που ξεκίνησαν φέτος στον τηλεοπτικό σταθμό και κατάφεραν να μπουν στα σπίτι αλλά και στις καρδιές του κοινού! Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν καθημερινά είναι πολύ υψηλά και προφανώς ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν... κόβεται!

Ο ΑΝΤ1 φέτος έκανε την τύχη μου με αυτή την επιλογή, μια τύχη που όμως λόγω εορτών θα... παγώσει για λίγες ημέρες! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τις οποίες και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, ο σταθμός του Αμαρουσίου θα κάνει ένα διάλειμμα δυο εβδομάδων από την μυθοπλασία του!

Το break αυτό θα ξεκινήσει στις 20 Δεκέμβρη για τις "Άγριες Μέλισσες" και στις 19 για την άλλη πολύ επιτυχημένη σειρά του "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Και τα δυο αυτά projects θα επιστρέψουν ξανά στους δέκτες μας στις 6 Ιανουαρίου με... πολλές υποσχόμενες ανατροπές και εξελίξεις!

Κι επειδή εμείς εδώ στο Youweekly.gr τα ξέρουμε όλα... σας έχω και spoiler για την μεγάλη αποκάλυψη που θα συμβεί στην τελευταία σκηνή της σεζόν!