Τατιάνα Στεφανίδου: «Έμφραγμα» για την παρουσιάστρια! Της έπεσαν από τα χέρια τα νούμερα τηλεθέασης!

Το χτύπημα που την «έστειλε» κανονικά!

Τατιάνα Στεφανίδου: «Έμφραγμα» για την παρουσιάστρια! Της έπεσαν από τα χέρια τα νούμερα τηλεθέασης!

«Έμφραγμα» για την παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου και της έπεσαν από τα χέρια τα νούμερα τηλεθέασης! Τα έχουμε όλα αναλυτικά, όπως κάθε μέρα!

Το Youweekly.gr σας φέρνει πρώτο νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό. Το ΣΚΑΙ, δεν είχε και μια πολύ καλή ημέρα χτες και η Τατιάνα Στεφανίδου έπαθε ξεκάθαρα «έμφραγμα» με τον αριθμό που αντίκρισε!

Μόλις 8,1% έκανε σε σύνολο τηλεθέασης και τα τέταρτα μιλούν από μόνα τους! Δείτε τα αναλυτικά:

9
8.4
6.9
6.1
5
7.5
8
8.4
11.9
12
6.4

Δείτε και τα νούμερα για όλα τα προγράμματα....

ΣΚΑΙ: "Έσκασαν" τα νούμερα για την Τατιάνα Στεφανίδου! Μονοψήφια "φωτιά"!

Μονοψήφια "φωτιά" τα νούμερα τηλεθέασης που "έσκασαν" για την Τατιάνα Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ! Τι έκανε την Κυριακή 15/12;

Από τότε που την γύρισαν από καθημερινή σε Σαββατοκύριακα γενικά τα ποσοστά που σημειώνει δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά οι ιθύνοντες πιστεύουν πολύ σε εκείνη και σε όλα αυτά που έχει καταφέρει στα τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας!

Ωστόσο, τα νούμερα αυτή την φορά ήταν αρκετά άσχημα αφού όχι απλά έκανε μονοψήφια - και συγκεκριμένα 7,3% - αλλά τερμάτισε και τελευταία στην μεσημεριανή ζώνη με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο σε σειρά, που ήταν ο ΑΝΤ1 με το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 11,3
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,3
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,5

Δείτε τα τέταρτα της εκπομπής:

6,4

6,6

7,1

7,9

7

7

7,9

8,4

7,6

8,6

8,6

5,3

Δείτε όλα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης εδώ

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε 6,6% σε νούμερα! Η απόφαση του καναλιού...

Έκτακτο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον ΣΚΑΙ όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου! Έκανε 6,6% σε νούμερα κι αυτή είναι η απόφαση του καναλιού!

Η συνεργασία του είναι άψογη χρόνια τώρα και οι δυο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες από την πορεία αυτή! Ωστόσο, η αλλαγή που έγινε φέτος και από καθημερινό πρόγραμμα πέρασε σε πρόγραμμα Σαββατοκύριακου έδειξε πως δεν ήταν καλή επιλογή αφού τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν αρκετά!

Τα μονοψήφια είναι μονόδρομος και οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως την έχουν αδικήσει πολύ γιατί έχει μεγαλύτερες δυνατότης από αυτό! Μετά το 6,6% που έκανε στην τηλεθέαση του Σαββάτου 7/12 είναι σίγουρη η απόφαση από το κανάλι!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,4

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 6,8

ΣΚΑΙ: DOT 10,3

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7

STAR: Star System 6,0

Η πρόταση που δέχτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και που σας αποκαλύψαμε λίγες ημέρες πριν μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι 99,9% πως θα έχει θετική ανταπόκριση... για να δούμε!