Τηλεθέαση - OPEN: Νούμερα ρεκόρ για τις «Εικόνες» του Τάσου Δούση! Με ποια εκπομπή το τερμάτισε;

Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB!

Τηλεθέαση - OPEN: Νούμερα ρεκόρ για τις «Εικόνες» του Τάσου Δούση! Με ποια εκπομπή το τερμάτισε;

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» στο Μαρόκο τρέλανε τα μηχανάκια της AGB στο κανάλι του OPEN. Το τερμάτισε στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα χθες την εκπομπή με το δεύτερο μέρος για το Μαρόκο την είδαν σχεδόν 360.000 τηλεθεατές στο prime time.

Αναλυτικά οι «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» ξεκίνησαν στις 20:01 και παρέλαβαν από το προηγούμενο πρόγραμμα που ήταν το δελτίο ειδήσεων του ΟPEN ως lead in μόλις 5,6!!!

Από τις 20:00 εως τις 20:15 η εκπομπή «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» φορτώνει κατευθείαν στο 8,1. Στις 20:15 με 20:30 ανεβαίνει και άλλο στο 9,2. Στο τρίτο τέταρτο κάνει το pic με 11,1 νούμερο ρεκόρ για την εκπομπή και στο φινάλε κλείνει με 9,2 ένα εξαιρετικό lead in για την ελληνική ταινία!!!

Η εκπομπή με το 9,4 στο Μ.0 κάνει από τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι και τα υψηλότερα από τη μια το μεσημέρι και μετά! Πάντως, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο μια εκπομπή ποιότητας ταξιδιωτικού περιεχομένου να κάνει διψήφια νούμερα στο prime time απέναντι σε 2 δελτία ειδήσεων και απέναντι σε ελληνικές ταινίες του ανταγωνισμού που φυσικά στο prime time βάζουν ότι καλύτερο έχουν. Πχ εχθές οι «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» αντιμετώπιζαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ΑΝΤ1 και Alpha. Ακόμη και η ΕΡΤ1 σε αυτή την ζώνη είχε τον Βόγλη με το «Ένας μάγκας στα Σαλόνια»

Να σημειώσουμε εδώ ότι η εκπομπή παίζεται και σε ένα κανάλι που είναι πέμπτο στον ανταγωνισμό, άρα και για να φτάσεις με το ζάπινγκ την ώρα του prime time στις «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» θέλει κόπο.

Συμπέρασμα! Η εκπομπή χτίζει κοινό ακόμη και σε μια τέτοια δύσκολη ζώνη!

Τι νούμερα άραγε θα έκανε αν έπαιζε στην φυσική της ώρα που είναι απόγευμα Σαββάτου η Κυριακής; Τροφή προς σκέψη...

Αν θέλετε να δείτε ξανά το χθεσινό επεισόδιο, θα το βρείτε στο Youtube κανάλι του Τάσου Δούση.