Κωνσταντίνου και Ελένης: Ξαφνική πτώση για την σειρά! Το νούμερο που δεν περίμενε κανείς...

Απίστευτο...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ξαφνική πτώση για την σειρά! Το νούμερο που δεν περίμενε κανείς...

Ξαφνική πτώση είχε η σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης στην τηλεθέαση. Αυτό είναι το νούμερο που δεν περίμενε κανείς...

Η κωμωδία του Χάρη Ρώμα έχει καταφέρει ακόμη και μετά από 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο του να «χτυπάει» 20αρια στις επαναλήψεις.

Χθες ωστόσο, την πρώτη ημέρα του χρόνου το Κωνσταντίνου και Ελένης σημείωσε 12,1% στο δυναμικό κοινό, ένα νούμερο που δεν περίμενε να δει κανείς.

Η κωμωδία που κάνει "πανικό" όλα αυτά τα χρόνια έχει φέρει επιτυχίες στο κανάλι ακόμη και στις επαναλήψεις που δείχνει κάθε χρόνο, όμως χθες φαίνεται πως είχε μια άτυχη στιγμή.

Πήρε "φωτιά" ο ΑΝΤ1! Η σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" έκανε νούμερα ρεκόρ!

Η αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" έκανε νούμερα ρεκόρ στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 7/12! Πήρε "φωτιά" το κανάλι στην τηλεθέαση!

Διαχρονική και αγαπημένη κρατάει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου έκανε το απίστευτο 22,4% και τερμάτισε πρώτο στην μεσημεριανή ζώνη αφήνοντας τους αντιπάλους αρκετά πίσω!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,4

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 6,8

ΣΚΑΙ: DOT 10,3

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7

STAR: Star System 6,0

Αναλυτικά τα τέταρτα:

16

20,1

23,4

25,5

27

26,2

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το απαγορευμένο επεισόδιο που έφερε την... καταστροφή στον ΑΝΤ1! Δεν προβάλλεται στην τηλεόραση!

Το απαγορευμένο επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης που έφερε την... καταστροφή στον ΑΝΤ1! Δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση!

Η αγαπημένη σειρά που μας καθηλώνει μέχρι και σήμερα με τα επεισόδια του έχει αποδειχτεί πως πολλές λεπτομέρειες έμειναν κρυμμένες για καιρό!

Αυτήν την φορά σας αποκαλύπτουμε ότι ένα επεισόδιο είναι αυτό που δεν προβάλλεται σχεδόν ποτέ στη τηλεόραση. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ονομάζεται «Τελευταία ημέρα του κόσμου» και προβλήθηκε λίγο πριν το 2000.

Ο Αντ1 αποφεύγει να προβάλλει το συγκεκριμένο επεισόδιο επειδή προδίδει την αληθινή χρονολογία της σειράς, κάτι που προκαλεί περιέργεια, αφού όλοι γνωρίζουν πότε έκανε πρεμιέρα. Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Παπουτσάκη, έπαιξε στην σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Πλέον το συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το δουν στο Youtube με αποτέλεσμα να το εκτοξεύσουν σε τρελά νούμερα, φέρνοντας έτσι την καταστροφή στο κανάλι που δεν το προβάλλουν!