Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ξημέρωσε «σκούρα» μέρα για το ζευγάρι! Τα νούμερα τηλεθέασης έφεραν μούδιασμα...

Μαύρα μαντάτα...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ξημέρωσε «σκούρα» μέρα για το ζευγάρι! Τα νούμερα τηλεθέασης έφεραν μούδιασμα...

H Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σε συναγερμό! Ξημέρωσε «σκούρα» μέρα για το ζευγάρι! Τα νούμερα τηλεθέασης έφεραν μούδιασμα... Δείτε τα αναλυτικά!

Αν και οι Κου- Κου είναι από τις καλύτερες εκπομπές στην τηλεόραση, εχτές ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για την εκπομπή! Τα ποσοστά δεν ήταν τα αναμενόμενα, και το δυναμικό κοινό έκανε zapping!

Η πρωινή εκπομπή του Star δεν πήρε την πρωτιά και τερμάτισε στην τρίτη θέση για την ζώνη της. Ωστόσο, οφείλουμε να τονίσουμε ότι στην τηλεόραση, όλα αλλάζουν και τίποτα δεν μένει στάσιμο, είτε ψηλά, είτε χαμηλά! Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης τους:

8.7
12.2
16
18.1
16.9
13.9
10.1
11.6
15.8
14.6
10.5
9.4

Σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό έκαναν 13,2!

Δείτε και τι νούμερα έκαναν προχτές...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: "Εγκεφαλικό" με τα νούμερα! "Μάτωσαν" τα μάτια τους με την μεγάλη ανατροπή!

Μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη και λογικό είναι να πάθουν "εγκεφαλικό" με τα νούμερα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης! "Μάτωσαν" τα μάτια τους με το χαρτί που πήραν στα χέρια τους!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που βγαίνει μπροστά ένα πρόγραμμα που... δεν περίμενε κανείς!

Συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη της Τρίτης 7/1 έγινε η ανατροπή και πρώτοι ήρθαν οι Αταίριαστοι με το απίστευτο 18,4 ενώ οι ΚουΚου τερμάτισαν... τελευταίοι!

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 13.3

STAR: Στην φωλιά των κουκου 11.6

Alpha: Εκτός γραμμής 12.1

ΑΝΤ1: Πρωινό 15.2

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 18.4

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα της τηλεθέασης εδώ