Σάρωσαν ξανά οι ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση στο OPEN! Νούμερα εξωπραγματικά στην τηλεθέαση...

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα!

Σάρωσαν ξανά οι ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση στο OPEN! Νούμερα εξωπραγματικά στην τηλεθέαση...

Σάρωσαν για ακόμη μια φορά οι Εικόνες του Τάσου Δούση στο Open. Έκαναν εξωπραγματικά νούμερα στην τηλεθέαση...

Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB στην τηλεθέαση εχθές ο Τάσος Δούσης και στο OPEN TV έχουν κυριολεκτικά τρελαθεί αδυνατώντας να πιστέψουν την δυναμική της εκπομπής«ΕΙΚΟΝΕΣ» που εχθές έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι και 13,2 στο τρίτο τέταρτο κάνοντας το OPEN TV στο prime time του Σαββάτου δεύτερο κανάλι πίσω από την ελληνική ταινία του ALPHA TV.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πως έκαναν ξανά το θαύμα τους οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση με την εξωτική Ταϊλανδή! Αν χάσατε το δεύτερο μέρος μπορείτε να το δείτε εδώ

Για άλλη μία φορά οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση έσκισαν σε τηλεθέαση το Σάββατο βράδυ στο Open tv απέναντι από τον ανελέητο ανταγωνισμό του prime time. Στο χθεσινό επεισόδιο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των Εικόνων μας ταξίδεψε στην «Εξωτική Ταϊλανδή 2».

Ήταν αληθινά μια εκπομπή που καθήλωσε το κοινό καθώς και αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα νούμερα! Νούμερα εξαιρετικά είχε κάνει και η Βιρμανία δείτε εδώ γιατί...

Χθες λοιπόν η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ξεκίνησε στις 20:01

Το ανεμικό lead in που λαμβάνουν οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ήταν μόλις 6,9!!!Στο πρώτο τέταρτο η εκπομπή ανεβαίνει στο 7,4 και στο δεύτερο τέταρτο η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ανεβαίνει μόνο στο 9,6!!!

Η εκπομπή επανέρχεται στο τρίτο τέταρτο και τα νούμερα εκτοξεύονται στο 13,2!!! Νέο νούμερο ρεκόρ ετους για την εκπομπή! Σε αυτό το τρίτο τέταρτο οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν ρεκόρ και όχι μόνο αυτό, απέναντι στα μεγαθήρια του ανταγωνισμού το Open tv σε εκείνο το τέταρτο είναι δεύτερο κανάλι! Ψηλότερα από τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση ήταν μόνο η ελληνική ταινία στον ALPHA 10,4!

Να σημειώσουμε εδώ ότι για δεύτερη φορά ,οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν διπλό διψήφιο στο prime time και να πούμε επίσης ότι κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει στο κανάλι του Opentv! Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ένα ακόμη συγκλονιστικο επεισόδιο αυτή τη φορά στην Μπανγκοκ!

Την εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ Εξωτική Ταϊλανδή 2 πρέπει να είδαν σχεδόν 370.000 τηλεθεατές νούμερο ρεκόρ για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κόσμος δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί και θέλει να στηρίξει σοβαρά προγράμματα με περιεχόμενο και άποψη.

Το γεγονός ότι στην μάχη του ανταγωνισμού στο prime time επιλέγει να δει ΕΙΚΟΝΕΣ ένα αμιγώς ποιοτικό και ταξιδιωτικό πρόγραμμα λέει πολλά και για την εκπομπή και για τον παρουσιαστή Τάσο Δούση ο οποίος φαίνεται να κάνει ένα εξαιρετικό come back. Δίπλα στον έμπειρο δημοσιογράφο και εκδότη εξαιρετική ήταν και η παρουσία ενός νέου και φρέσκου κοριτσιού της Στέλλας Μιχαλλέα.

Για να δείτε όλα τα επεισόδια από τα μαγευτικά ταξίδια του Τάσου Δούση με τις Εικόνες επισκεφθείτε το κανάλι του στο Youtube!

Open tv: Σάρωσαν οι «Εικόνες» του Τάσου Δούση! Τι τηλεθέαση έκανε η Ταϊλάνδη;

Σάρωσαν οι «Εικόνες» του Τάσου Δούση στο Open tv και «έσπασαν» τα κοντέρ! Τι τηλεθέαση έκανε η Ταϊλάνδη; Δείτε αναλυτικά!

Για άλλη μία φορά οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση έσκισαν σε τηλεθέαση το Σάββατο βράδυ στο Open tv απέναντι από τον ανελέητο ανταγωνισμό του prime time. Στο χθεσινό επεισόδιο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των Εικόνων μας ταξίδεψε στην «Εξωτική Ταϊλάνδη». Ήταν αληθινά μια εκπομπή που καθήλωσε το κοινό καθώς και αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα νούμερα!

Χθες λοιπόν το βράδυ σε ένα τοπίο εξελίξεων με ανακατάληψη κτιρίων στο Κουκάκι από την αστυνομία η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ξεκίνησε στις 20:08 αντί για την ώρα της που ήταν 20:00!

Το ανεμικό lead in που λαμβάνουν οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ήταν μόλις 5,7!!! Στο πρώτο τέταρτο η εκπομπή ανεβαίνει στο 6,4 και πριν προλάβει να μαζέψει κόσμο όπως συμβαίνει πάντα το κανάλι κάνει έκτακτο για τις εξελίξεις στο Κουκάκι! Ο ρυθμός χάνεται και η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, στο δεύτερο τέταρτο ανεβαίνει μόνο στο 7,6!


Η εκπομπή επανέρχεται όμως στο τρίτο τέταρτο και μάλλον ο κόσμος την περίμενε με αγωνία καθώς τα νούμερα εκτοξεύονται στο 12,1!!! Σε αυτό το τρίτο τέταρτο οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν ρεκόρ και όχι μόνο αυτό, απέναντι στα μεγαθήρια του ανταγωνισμού το Open tv σε εκείνο το τέταρτο είναι δεύτερο κανάλι! Ψηλότερα από τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση ήταν μόνο η ελληνική ταινία στον ALPHA με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Στο φινάλε η εκπομπή γράφει ένα 10,3!


Να σημειώσουμε εδώ ότι για πρώτη φορά οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν διπλό διψήφιο στο prime time και να πούμε επίσης ότι κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει στο κανάλι του Opentv!

Διψήφια στην συγκεκριμένη ζώνη έχουν φέρει μόνο οι υπερπαραγωγές του καναλιού όπως το «Κόκκινο Ποτάμι» και το Χ Factor! Μην ξεχνάμε επίσης ότι το Open tv είναι ένα κανάλι που ακόμη και σήμερα δεν έχει μπει στην συνείδηση του τηλεθεατή καθώς έχει να αντιμετωπίσει κανάλια με ιστορία 30 ετών.


Με αυτά τα δεδομένα το γεγονός ότι οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικό και ποιοτικό κάνει τέτοια νούμερα είναι ένας άθλος που φανερώνει όμως δυο πράγματα.


Πρώτον ότι ο κόσμος ψάχνει στην τηλεόραση για αληθινά ποιοτικά προγράμματα και δεύτερων ότι ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που αγαπάει ο κόσμος διαχρονικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την χθεσινή εκπομπή παρακολούθησαν πάνω από 365.000 χιλιάδες τηλεθεατές! Νούμερα εξαιρετικά είχε κάνει και η Βιρμανία δείτε εδώ γιατί...


Πάντως εξίσου καθηλωτικό αναμένεται και το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής με την Εξωτική Ταϊλάνδη 2!