Νίκος Μουτσινάς: Στη «φόρα» τα νούμερα τηλεθέασης! Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή!

Πόσο έκανε σε ποσοστά; Χαμός στον ΣΚΑΙ!

Νίκος Μουτσινάς: Στη «φόρα» τα νούμερα τηλεθέασης! Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή!

Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά και βγήκαν στη «φόρα» τα νούμερα τηλεθέασης! Πόσο έκανε η εκπομπή του στον ΣΚΑΙ; Σαρώνει ο ίδιος!

Ο Νίκος Μουτσινάς, είναι αναμφίβολα από τα πιο γερά χαρτιά του ΣΚΑΙ! Το Καλό Μεσημεράκι χτυπάει κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης και η χτεσινή μέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για να καταλάβετε για τι νούμερα μιλάμε, σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 23.9%! Δείτε τα όλα αναλυτικά:

15.7
17.3
23.9
22.7
23.6
23.2
18.4
16.3

Δείτε και το σύνολο τηλεθέασης της μεσημεριανής ζώνης για το δυναμικό κοινό:

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 21.6
ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος (Ε) 7,2
ΑLPHA: Ελένη 15,5
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 12,6
Open: Μεσημέρι Yes 4.2

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22.3

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20.1

STAR: Shopping Star 17.5

Διαβάστε εδώ όλα τα νούμερα τηλεθέασης για εχτές, 20/1

Νίκος Μουτσινάς: Έσκασαν τα ευχάριστα! Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε!

Τα ευχάριστα επιτέλους έσκασαν για τον Νίκο Μουτσινά και τα ανακοίνωσε ο ίδιος! Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε τις επόμενες μέρες σε έναν ρόλο έκπληξη!

Η έναρξη του My Style Rocks δεν έχει αφήσει το Νίκο Μουτσινά αδιάφορο, ο οποίος ήδη από τη σημερινή εκπομπή του, αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι στα όσα θα βλέπαμε στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα έκανε και μία αποκάλυψη, λέγοντας πως αυτή την Παρασκευή θα τον δούμε καλεσμένο στην εκπομπή, στο gala, και συγκεκριμένα, θα βρίσκεται εκεί σαν μέλος της κριτικής επιτροπής!

Δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε...

Στη σημερινή εκπομπή επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε και ένα σχόλιο για την κακόγουστη φάρσα που έγινε στη Βίκτ Σταυροπούλου!

Νίκος Μουτσινάς: «Έσκασαν» τα ευχάριστα! Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του έγινε γνωστό!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Το νέο ξεκίνημα στην ζωή του παρουσιαστή έγινε γνωστό με ένα βίντεο μέσα από το Instagram.

Ο ίδιος δεν είναι επιτυχημένος στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και της υποκριτικής. Η θεατρική του παράσταση «Βερβερίτσα», την περασμένη σεζόν είδε μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Ματίνα Νικολάου.

Στο Instagram αναρτήθηκε το trailer και όπως θα δείτε και εσείς είναι απολαυστικό! Ωστόσο, φέτος δεν θα δούμε την Μαρία Σολωμού.

Ο Νίκος Μουτσινάς "πέταξε" τον ΣΚΑΙ στον 7ο ουρανό με τα νούμερά του! Δείτε τα...

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης του Νίκου Μουτσινά! Ο παρουσιαστής κατάφερε και "πέταξε" για ακόμα μια φορά τον ΣΚΑΙ στον 7ο ουρανό!

Είναι ο άσσος στο μανίκι τους και το αποδεικνύει κάθε μέρα που βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες! Το κοινό τον έχει αγαπήσει και δεν κουνιέται όταν παίζει!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/1 βγήκε πάλι πρώτος στην ζώνη του με το ποσοστό 22,4 στο δυναμικό κοινό ενώ ο αμέσως επόμενος έπιασε το 20,55!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 15,7
ΑLPHA: Ελένη 13,1
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 10,1
Open: Μεσημέρι yes 3,6

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 19,8

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 22,4

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης