Alpha tv: Εξελίξεις με το Έρωτας Μετά! Τι έδωσε το κοινό στα νούμερα τηλεθέασης;

Πήρε ανάσα το Έρωτας Μετά ή τσακίστηκε;

Alpha tv: Εξελίξεις με το Έρωτας Μετά! Τι έδωσε το κοινό στα νούμερα τηλεθέασης;

Εξελίξεις με το Έρωτας Μετά στον Alpha tv και έχουμε αναλυτικά τι έδωσε το κοινό στα νούμερα τηλεθέασης για την σειρά!

Αν και ακουγόταν έντονα πως θα κοπεί και μάλιστα για αυτό είχαμε αρκετές αποχωρήσεις, τελικά όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έδειξε σημάδια ανάκαμψης! Το Έρωτας Μετά, με πρωταγωνίστρια την Βάσω Λασκαράκη σημείωσε άνοδο σύμφωνα με τα χτεσινά νούμερα και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά!

Σε τέταρτο μάλιστα, έφτασε έως και το 14,1%! Οι εξελίξεις για την ηθοποιό, που πρώτη φορά δοκιμάζεται σε δραματικό ρόλο είναι ιδιαίτερα ευχάριστες...

Δείτε τα τέταρτα αναλυτικά:

13.9
13
12.7
14.1
10.2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη:

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 12.8

ALPHA: Έλα στη θέση μου 18,9

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 14,5

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 33,7

STAR: Σε απόσταση ασφαλείας 16,7

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 14,2

Βάσω Λασκαράκη: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Τι συνέβη στον Alpha tv;

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και σας έχω ρεπορτάζ με το τι συνέβη στον Alpha tv! «Έσκασαν» τα νέα...

Η ίδια, είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά, και προσωπικά. Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την σειρά Έρωτας Μετά, να κόβεται αλλά όχι μόνο τελικά συνεχίζει, κάνει και... εντύπωση στο κανάλι! Να σας θυμίσω εδώ το ρεπορτάζ μου για τις αποχωρήσεις λόγω περικοπών!

Ο Alpha tv είναι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη, γιατί θεωρούν ότι η ηθοποιός μετά τους κωμικούς ρόλους που είχε υποδυθεί, έκανε το «επόμενο» βήμα και πήγε την καριέρα της παρακάτω. Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι μπορεί από άποψη τηλεθέασης η σειρά να μην έσκισε, ωστόσο το κανάλι θεωρεί ότι το καστ είναι πολύ πετυχημένο!

Ειδικά για την Βάσω Λασκαράκη, είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για πολύ «δυνατό» χαρτί το οποίο και πρέπει να αξιοποιήσουν στο 100% στο μέλλον! Το τι θα της προτείνουν για την συνέχεια, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω ακόμα πάντως θυμηθείτε ότι δεν θα την αφήσουν να φύγει για κανένα λόγο.

Μάλιστα, σχεδιάζουν ήδη από τώρα το τηλεοπτικό της μέλλον με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα της αναθέσουν κάτι τόσο... grande που θα κάνει εντύπωση! Αυτά από εμένα, για ό,τι νεότερο θα επανέλθω!

Βάσω Λασκαράκη: Πρόωρο «τέλος» για την ηθοποιό! Τι συνέβη στον Alpha tv;

Πρόωρο «τέλος» για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στον Alpha tv! Το ρεπορτάζ - φωτιά στο Vanda's blog!

Σας έχω τονίσει πολλές φορές πως προσωπικά παρακολουθώ φανατικά την σειρά του Alpha tv Έρωτας μετά. Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη διανύει ίσως την καλύτερη της χρονιά ερμηνευτικά και η υπόθεση θυμίζει ξεκάθαρα προδιαγραφές εξωτερικού.

Όμως, το κοινό, εσείς δηλαδή, δεν φαίνεται να συμφωνείτε μαζί μου! Η σειρά πάει άπατη στα νούμερα τηλεθέασης και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Αlpha tv! Μέχρι και το σενάριο με βάση το αργεντίνικο πρωτότυπο έργο άλλαξαν ώστε να τσιμπήσουν αλλά.... τσίμπησαν μόνο δύο μοναδούλες! Το δυναμικό κοινό δεν δίνει παραπάνω από 15% στο τσακίρ κέφι και στον Alpha η γκρίνια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό... Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog δόθηκε το τελεσίγραφο: Αν δεν ανέβει πολύ σύντομα η σειρά σε επίπεδο τηλεθέασης, θα κοπεί πρόωρα!

Αν και το πρωτότυπο σενάριο την θέλει να ολοκληρώνεται περίπου στα 100 επεισόδια, οι σεναριογράφοι ενδέχεται να την «τελειώσουν» περίπου στα 70, δηλαδή σε έναν μήνα από τώρα, αν σκεφτείτε ότι είμαστε ήδη στα 35 επεισόδια που έχουν προβληθεί. Αυτό όμως θα κριθεί από έναν και μόνο παράγοντα: Επειδή είχαν βγει αρκετά spoilers για την σειρά, η πλοκή άλλαξε! Δηλαδή, δεν «πατάνε» πλέον στο αργεντίνικο σενάριο, αλλά σε δικό τους.

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Πράγματι, η συγκεκριμένη τακτική έδωσε ανάσα στην τηλεθέαση, αλλά μικρή. Αν δεν ανέβουν κι άλλο, να φτάσουν δηλαδή σκεφτείτε ένα 20% και παραπάνω, η σειρά με την Βάσω Λασκαράκη θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Αυτά από εμένα για σήμερα... Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!