ALPHA: Παραλίγο να πάθουν σοκ από την χαρά τους! Το 18% της παρουσιάστριας στα νούμερα ήταν έκπληξη!

Ποια το έκανε;

ALPHA: Παραλίγο να πάθουν σοκ από την χαρά τους! Το 18% της παρουσιάστριας στα νούμερα ήταν έκπληξη!

Χαμόγελα ευτυχίας σήμερα στον ALPHA με το 18% που έκανε στα νούμερα τηλεθέασής της η συγκεκριμένη παρουσιάστρια που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη! Ήταν μια έκπληξη και παραλίγο να πάθουν σοκ από την χαρά τους, όπως μάθαμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr!

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Η επιτυχία της είναι δεδομένη με βάση τα τόσα χρόνια στην τηλεόραση που έχει από πίσω της, όμως ήταν γνωστό πως τον τελευταίο καιρό έπαιζε κοντά στο 12-15% στα ποσοστά της AGB γι αυτό και το σημερινό 18%.

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής:

17,9

20,6

20,1

20,5

25,9

21,7

18,6

18,6

14,9

10,6

8,2

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 18,7
ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος (Ε) 11,1
ΑLPHA: Ελένη 18,0

STAR: Shopping Star 19,9

Open: Μεσημέρι yes 5,6

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22,4

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 23,4

Open: Passenger 4.1

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως τελείωσε η συνεργασία της με τον σταθμό ALPHA!

Σοκ στον ALPHA με το 7% που είδαν στα νούμερα! Ποια παρουσιάστρια το έκανε;

Για ποια παρουσιάστρια του ALPHA δεν ξημέρωσε όμορφη μέρα αφού έπαθαν σοκ όταν είδαν ότι έκανε σε νούμερα 7%; Σας έχουμε αναλυτικά τα ποσοστά!

Η Ελεονώρα Μελέτη με χρόνια πορείας πίσω της έχει αποδείξει τι είναι και τι μπορεί να κάνει, όμως η φετινή χρονιά δεν φαίνεται να της πάει καλά αφού έχει αναλάβει ένα πολύ σκληρό... έργο! Να σταθεί απέναντι από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην late night ζώνη!

Ελεονωρά Μελέτη

Ο Γρηγόρης έχει βάλει "φωτιά" στον ΑΝΤ1 με τα επικά νούμερά του και "φωτιά" στην Ελεονώρα Μελέτη και τον ALPHA που δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν με τίποτα...

Δυστυχώς, την Τετάρτη 22/1 η διαφορά ήταν μεγάλη αφού ο Γρηγόρης είχε καλεσμένους που μονοπώλησαν πολύ το ενδιαφέρον με τις αποκαλύψεις τους!

Late night

ΑΝΤ1: Τhe 2night show 33.3

ALPHA: Έρωτας Μετά 7.0