Στα ύψη η τηλεθέαση για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση! Τον απογείωσε...

Χαμός στο δυναμικό κοινό!

Στα ύψη η τηλεθέαση για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση! Τον απογείωσε...

Στα ύψη έφτασε η τηλεθέαση για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση και έχουμε τα νούμερα! Αυτό που τον απογείωσε...

ήταν προφανώς και το Sky bar του lebua στην Μπανγκόκ που εκεί έκανε το μεγάλο peak στην τηλεθέαση η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση στην τηλεόραση του Open tv!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα εξωπραγματικά νούμερα που έκανε η εκπομπή για τα δεδομένα του καναλιού και μάλιστα στο prime time! Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB στην τηλεθέαση εχθές ο Τάσος Δούσης και στο OPEN TV έχουν κυριολεκτικά τρελαθεί αδυνατώντας να πιστέψουν την δυναμική της εκπομπής «Εικόνες», που εχθές έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι και 12,2 στο τρίτο τέταρτο κάνοντας το OPEN TV να πάρει «φωτιά»!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πως έκαναν ξανά το θαύμα τους οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση με την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης την Μπανγκόκ 1.

Για άλλη μία φορά οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση έσκισαν σε τηλεθέαση το Σάββατο βράδυ στο Open tv απέναντι από τον ανελέητο ανταγωνισμό του prime time. Στο χθεσινό επεισόδιο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των Εικόνων μας ταξίδεψε στην Μπανγκόκ , στα παλάτια τα βασιλικά,τον ποταμό ciao praya την κινεζική αγορά κλπ.

Ήταν αληθινά μια εκπομπή που καθήλωσε το κοινό καθώς και αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα νούμερα!

Χθες λοιπόν η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ξεκίνησε στις 20:05. Αυτό ήταν μεγάλο λάθος στον προγραμματισμό γιατί απλά όταν θέλεις να ανταγωνιστείς μεγαθήρια δεν γίνεται να ξεκινάς 5 λεπτά μετά τους ανταγωνιστές σου, όταν μάλιστα είσαι το τελευταίο κανάλι σε τηλεθέαση και άρα και το τελευταίο στο ζάπινγκ. Δεν είναι τυχαίο πως όταν ξεκινάει η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση στην ώρα της κάνει απίθανα νούμερα και κοντράρει τους πάντες στα ίσια...

Το ανεμικό lead in που λαμβάνουν οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ήταν μόλις 5,9!!! Στο πρώτο τέταρτο η εκπομπή ανεβαίνει στο 6,6 και στο δεύτερο τέταρτο η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ανεβαίνει μόνο στο 7,4.

Η εκπομπή επανέρχεται στο τρίτο τέταρτο και τα νούμερα εκτοξεύονται στο 12,2 ! Ένα εξαιρετικό νούμερο, δεύτερο ρεκόρ έτους για την εκπομπή! Σε αυτό το τρίτο τέταρτο οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν ρεκόρ και όχι μόνο αυτό, απέναντι στα μεγαθήρια του ανταγωνισμού, το Open tv σε εκείνο το τέταρτο είναι τρίτο κανάλι! Μάλιστα, είναι το τρίτο κανάλι με ελάχιστη διαφορά από τους ανταγωνιστές του καναλιού. Στο τελευταίο τέταρτο η εκπομπή κάνει 10,7.

Να σημειώσουμε εδώ ότι για τρίτη φορά ,οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση κάνουν διπλό διψήφιο στο prime time και να πούμε επίσης ότι κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει στο κανάλι του Opentv! Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο ξανά στην Μπανγκόκ 2...

Για να μην χάνετε καμία εκπομπή, δείτε και το κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube!

Την εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, εξωτική Ταϊλάνδη 2 πρέπει να είδαν σχεδόν 350.000 τηλεθεατές, νούμερο ρεκόρ για την συγκεκριμένη εκπομπή για δεύτερη εβδομάδα! Διαβάστε ποια εκπομπή των Εικόνων έκανε τα καλύτερα νούμερα για την φετινή χρόνια μέχρι τώρα... Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κόσμος δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί και θέλει να στηρίξει σοβαρά προγράμματα με περιεχόμενο και άποψη.

Το γεγονός ότι στην μάχη του ανταγωνισμού στο prime time επιλέγει να δει Εικόνες, ένα αμιγώς ποιοτικό και ταξιδιωτικό πρόγραμμα λέει πολλά και για την εκπομπή και για τον παρουσιαστή Τάσο Δούση ο οποίος φαίνεται να κάνει ένα εξαιρετικό come back. Δίπλα στον έμπειρο δημοσιογράφο και εκδότη εξαιρετική ήταν και η παρουσία ενός νέου και φρέσκου κοριτσιού της Στέλλας Μιχαλέα.

Ακολουθήστε τον Τάσο Δούση και στο Instagram για πλούσια δώρα....