Βάζει "φωτιά" στον ΣΚΑΙ: Διατηρεί τα νούμερά του στα ύψη ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο Λάκης Γαβαλάς τον έστειλε 7ο ουρανό!

Βάζει

Ο Νίκος Μουτσινάς βάζει καθημερινά "φωτιά" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αφού έχει καταφέρει από την ημέρα που ξεκίνησε και διατηρεί τα νούμερα της τηλεθέασης του στα ύψη!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό του καναλιού βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς που βλέπουμε και θαυμάζουμε φέτος στην κριτική επιτροπή του "My Style Rocks".

Οι αποκαλύψεις ήταν πολλές και φαίνεται με το 22,8% στο δυναμικό κοινό πως κατάφεραν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αναλυτικά τα τέταρτα:

13,5

17,9

25,3

21,1

27,3

29,7

26,6

21

Διαβάστε όλα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης εδώ

ΣΚΑΙ: "Χτύπησε" κόκκινο με τα νούμερα τηλεθέασης και δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς! "Σκόνη" οι αντίπαλοι...

Χτύπησε" κόκκινο με τα νούμερα τηλεθέασης η συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΙ και δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς! "Σκόνη" οι αντίπαλοι...

Μπορεί το δυνατό χαρτί του σταθμού του Φαλήρου τόσο καιρό να ήταν ο παρουσιαστής που πήρε μεταγραφή από το OPΕΝ αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κι άλλα projects που βγάζουν το κανάλι ασπροπρόσωπο!

Ο λόγος για την εκπομπή Σήμερα και το αχτύπητο δίδυμο Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου που εχθές, το πρωί της Τρίτης 12/11, έκανε το απίστευτο 18,9%!

Σήμερα ΣΚΑΙ τηλεθέαση

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Σήμερα, 18,9
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 18.3

Σε άλλα νέα βέβαια να τονίσουμε πως και ο Νίκος Μουτσινάς θριάμβευσε στην τηλεθέαση της ζώνης του και τερμάτισε πρώτος για ακόμα μια φορά:

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 24,4
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 11,6
ΑLPHA: Ελένη 17,7
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17,3
Open: Μεσημέρι yes 3

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 23,2

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 23.7