"Φωτιά" στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα της Φαίης Σκορδά! Έσπασε κάθε ρεκόρ επιτυχίας!

Τους άφησε πίσω όλους!

Η τηλεθέαση του Πρωινού στον ΑΝΤ1, στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται καθημερινά εδώ και αρκετά χρόνια η Φαίη Σκορδά, κατάφερε να βάλει "φωτιά" στον σταθμό με το ρεκόρ επιτυχίας που "χτύπησε"! Τα νούμερα που πήραν στα χέρια τους, σήμερα, οι ιθύνοντες, ήταν απίστευτα!

Η πρωινή ομάδα του σταθμού του Αμαρουσίου που κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις καθημερινές, κατάφερε το πρωί της Δευτέρας 3/2 να προκαλέσει πονοκέφαλο στα αντίπαλα κανάλια αφού έκανε το μοναδικό 25,2% στο "Πρωινό".

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 16.8

STAR: Στην φωλιά των κουκου 14.5

Alpha: Εκτός Γραμμής 6.7

ΑΝΤ1: Πρωινό 25.2

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 4.5

"Φωτιά" τα τέταρτα στα νούμερα της τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

18,4

24,4

23,5

24,4

28,1

29,5

26,5

27,7

26,9

26,7

21,1

Να σημειωθεί πως μεγάλος ντόρος έγινε με την χθεσινή εκπομπή της αφού στην κάμερα βγήκε η Στέλλα Μιζεράκη και αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά! Τι συνέβη και γιατί; Θα το μάθετε εδώ.

Ποια είναι η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, στο Πρωινό, Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με την Βικιπαίδια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από τα Άνω Πορόια Σερρών. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.