Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης! Δεν το πίστευαν στον ΣΚΑΙ!

Από τα μονοψήφια πήγε πολύ ψηλά!

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης! Δεν το πίστευαν στον ΣΚΑΙ!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το αδιανόητο και δεν το πίστευαν στον ΣΚΑΙ αυτό που έβλεπαν! Η άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης είναι απίστευτη και ο παρουσιαστής χαμογελάει μέχρι τα αυτιά! Τι ποσοστό έδωσε το δυναμικό κοινό;

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας προχτές, είχε κάνει μονοψήφια ποσοστά αλλά χτες η τύχη και οι πίνακες τηλεθέασης τον αντάμειψαν με διψήφιο νούμερο! Για να καταλάβετε για τι άνοδο μιλάμε, σε τέταρτο το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε έως και 14,9% και μάλιστα το συγκεκριμένο ποσοστό το κράτησε αρκετή ώρα, για την ακρίβεια όση ώρα ήταν εκεί η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όλα τα τέταρτα αναλυτικά:

7.5
10.3
11.8
14.9
14.9
14.9
13.9
12

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη


ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 19,3

ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 12,5

ΑLPHA: Ελένη 14,8

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 10,9

Open: Μεσημέρι Yes 4,0

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 21,8

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 22,9

STAR: Shopping Star 22,1

Η συνέντευξη της Δαλάκα που έφερε άνοδο στον Γιώργο Λιάγκα

Η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε ανοικτά για τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα μάτια της έβγαλαν "καρδούλες" μιας και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι! Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν όλο μέλι!

Η αθλήτρια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μέσα από την οποία αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της στον χώρο του αθλητισμού, όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Έχετε δει στο μεταξύ το βίντεο που ανέβασε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το κρεβάτι τους;

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν μα ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα.

Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη» σχολίασε η αθλήτρια.