Σοκ στον ALPHA με το 4,1% στα νούμερα - Τραγωδία

Από την δεύτερη κιόλας μέρα στον αέρα

Σοκ στον ALPHA με το 4,1% στα νούμερα - Τραγωδία

Τραγωδία ξημέρωσε σήμερα για το κανάλι του ALPHA αφού ένα από τα προγράμματά του και συγκεκριμένα μια νέα σειρά έκανε νούμερα τηλεθέασης σοκ το βράδυ της Τετάρτης 12/2 αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό 4,1%.

Η πρεμιέρα της δεν ήταν, επίσης, τόσο ελπιδοφόρα αφού έκανε, επίσης, άσχημα νούμερα, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται όταν όλα είναι αφημένα στην κρίση του τηλεθεατή. Πας με την ελπίδα και... βλέπεις!

Έτσι πήγαν και στον ALPHA αλλά δυστυχώς μετά τα σημερινά νούμερα οι Βερσαλλίες φαίνεται πως δεν είναι ένα από τα project που ενδιαφέρουν το τηλεοπτικό κοινό και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους απέναντι...

Τα τέταρτα της σειράς αναλυτικά:

4

3,6

3,5

5,1

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,2

ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 12,1

ALPHA: Έρωτας Μετά 9,6

ALPHA: Βερσαλίες 4,1

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 7,9

ANT1: Μην ψαρώνεις 10,6

ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,0

STAR: Master Chef 38,8

ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,3

OPEN: Copa Del Rey 2.6

Και μιας και μιλάμε για τον ALPHA να σας υπενθυμίσουμε πως σήμερα σας αποκαλύψαμε μια αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι

Ποια είναι η σειρά που έκανε 4,1% στα νούμερα; Σοκ στον ALPHA

Οι Βερσαλλίες είναι γαλλοκαναδική τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία. Αφηγείται την κατασκευή του ανακτόρου των Βερσαλλιών κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Λουδοβίκου ΙΔ΄. Έκανε πρεμιέρα στο Canal+ στη Γαλλία και στο Super Channel στον Καναδά στις 16 Νοεμβρίου 2015. Έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2016 BBC Two στη Βρετανία και στις 1 Οκτωβρίου προβλήθηκε από το Ovation για τις ΗΠΑ. Πριν προβληθεί ο πρώτος κύκλος είχε ήδη ζητηθεί και δεύτερος. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016, με τον δεύτερο κύκλο να εξελίσσεται τέσσερα χρόνια μετά από τον πρώτο. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου 2017 στη Γαλλία και προβλήθηκε από τις 21 Απριλίου 2017 στη Βρετανία. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016, η παραγωγός Κλωντ Σελί επιβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα ανανεωθεί για τρίτο κύκλο, του οποίου τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2017. Στις 17 Απριλίου 2018, το περιοδικό Variety ανέφερε ότι ο τρίτος κύκλος θα είναι ο τελευταίος. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha TV, στις αρχές Φεβρουαρίου 2020.

Στον απόηχο της εξέγερσης της Σφενδόνης το 1667, η γαλλική αριστοκρατία είχε αρχίσει να αψηφά και να παρακούει την μοναρχία. Ο νεαρός βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ΄ (Τζωρτζ Μπλάγκντεν) αποφασίζει να μετακινήσει την αυλή του από το κάστρο του Σαιν-Ζερμαίν-αν-Λαι (κοντά στο Παρίσι), στο κυνηγετικό καταφύγιο του πατέρα του κοντά στο χωριό των Βερσαλλιών ως μέσο για να αναγκάσει την υποβολή τους. Καθώς ο Λουδοβίκος ανακαινίζει και επεκτείνει το Παλάτι των Βερσαλλιών, οι ευγενείς, εκτοπισμένοι από το συνηθισμένο τους περιβάλλον αλλά υποχρεωμένοι να περιβάλλουν τον βασιλιά, εμπλέκονται σε ολοένα και πιο επικίνδυνες ίντριγκες.