"Κηδεία" για τα νούμερα πασίγνωστου παρουσιαστή στον ALPHA - Έκανε 7%

Άσχημα τα νέα για την τηλεθέαση της Πέμπτης 13/2

Άσχημα τα νέα που βρήκαν σήμερα το πρωί πασίγνωστο παρουσιαστή του ALPHA! Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την Πέμπτη 13/2 έφτασαν μέχρι το 7% και... μια μίνι "κηδεία" ίσως και να στήθηκε.

Είναι ένας από τους πιο δυνατούς παρουσιαστές που έχουν υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση αλλά τον τρώει στην στροφή όπως φαίνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που παίζει απέναντί του στον ANT1.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αντώνη Σροίτερ και την εκπομπή "Αυτοψία" που το βράδυ της Πέμπτης 13/2 κατάφερε να σημειώσει στο δυναμικό κοινό το 7% ενώ το The 2night show απέναντί του έκανε 27,2 κατακτώντας την πρώτη θέση.

Αντώνης Σρόιτερ ALPHA

Late night

AΝΤ1: The 2night show 27.2

ALPHA: Αυτοψία 7,0

STAR: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση 15,9

ΣΚΑΙ: Αποτυπώματα 7,7

OPEN: Criminal Minds 6,2

Αναλυτικά τα τέταρτα του πασίγνωστου παρουσιαστή που έκανε στον ALPHA 7% σε νούμερα:

7,2

6,6

8,6

7,1

6,4

5,8

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 13/2

Ποιος είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής, Αντώνης Σροίτερ, που έκανε 7% σε νούμερα στον ALPHA

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha και από τον Μάρτιο του επόμενου έτους ανέλαβε παρουσιαστής του και παραμένει έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση.