My style rocks: Τι νούμερα έκανε το Gala με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη;

Δείτε αναλυτικά...

My style rocks: Τι νούμερα έκανε το Gala με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη;

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα Gala του My style rocks. Τι νούμερα σημείωσε στην τηλεθέαση το show μόδας με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη; Να πούμε πως απέναντι του είχε ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος είναι το Καφέ της Χαράς.

Για ακόμη μια ημέρα στον ΣΚΑΙ υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις κοπέλες, σπόντες, αλλά είχαμε και μια νικήτρια, η οποία πήρε και το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ωστόσο, ήταν όλα αυτά αρκετά για να ανέβουν τα νούμερα στο κανάλι;

Χθες λοιπόν το Gala του My style rocks σημείωσε 15,5% στην τηλεθέαση, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 20,8%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

9,3
7,9
9,1
14,1
12,2
13
15,2
18,9
20,8
23
24,2
18,8

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 17,5

ALPHA: Κρατάς μυστικό; 14,6

ALPHA: Αν 9,1

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 18

ANT1: Καφέ της Χαράς 32,1

ΑΝΤ1: Best friends fear 25,4

STAR: Χωρίς διέξοδο 13,8

ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,8

ΣΚΑΙ: My style rocks 15,5

OPEN: The notebook 8,8

Όσοι χάσατε το επεισόδιο, δείτε εδώ όλα τα Highlights.

Τι έκανε το My style rocks Gala την προηγούμενη Παρασκευή;

Έφτασαν τα νούμερα για τον ΣΚΑΙ αλλά και για όλα τα κανάλια και όπως θα δείτε, το My Style Rocks Gala «πληγώθηκε» στην τηλεθέαση αφού το δυναμικό κοινό δεν το τίμησε ιδιαίτερα! Βέβαια, είχε απέναντι το μεγαθήριο Καφέ της Χαράς!

Αν και το επεισόδιο χτες είχε εντάσεις, μαλλιοτραβήγματα και ανατροπές, το My Style Rocks Gala δεν συγκίνησε και πολύ το κοινό και του έδωσε σχετικά χαμηλά ποσοστά! Για να καταλάβετε, σε τέταρτο έφτασε μέχρι και 6,4%!

Τα τέταρτα για το My Style Rocks Gala

8.7
6.4
9.5
12.2
11.1
11.6
11.1
13.4
18.7
21.4
18.7
12

Σε σύνολο το My Style Rocks Gala έκανε χτες 12,9% στο δυναμικό κοινό! Μάλλον δεν ήταν μια καλή ημέρα για τον ΣΚΑΙ....

Τι έπαιζε απέναντι στο Καφέ της Χαράς και το My Rocks Gala «πληγώθηκε» στην τηλεθέαση

Η άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Η αναστάτωση γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο καινούργιος παπάς του χωριού. Ο Δημήτριος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Βάλιας. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ο Περίανδρος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του γιου του, φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή. Οι εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς ήταν αν μη τι άλλο ραγδαίες και έφεραν κόκκινο στον ΑΝΤ1! Άλλωστε, είναι το δυνατό χαρτί της σεζόν για το κανάλι του Αμαρουσίου και ο ανταγωνισμός το ξέρει και... το παλεύει με τον δικό του τρόπο, ώστε να σταθεί άξια απέναντι