Οι Εικόνες στη Βιέννη σημείωσαν επιτυχία! Συγκλονιστικά τα νούμερα του Τάσου Δούση στο OPEN!

Το δυναμικό κοινό μίλησε!

Οι Εικόνες στη Βιέννη σημείωσαν επιτυχία! Συγκλονιστικά τα νούμερα του Τάσου Δούση στο OPEN!

Το επεισόδιο με την μαγευτική Βιέννη προβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο OPEN, όπως πάντα στις 20:00 ακριβώς, και η εκπομπή Εικόνες του Τάσου Δουσης φαίνεται πως καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικά και τα μηχανάκια της AGB σημείωσαν μεγάλη επιτυχία! Αυτή τη φορά ο Τάσος Δούσης συνοδευόταν από την Βάσω Μητρομάρα και η χημεία τους κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού!

Με lead in από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού 10% στο πρώτο τέταρτο έφτασε το 10,3% συνεχίζοντας με 10,7% και φτάνοντας στο 4ο τέταρτο με το απίστευτο 12,5%.

Απέναντι του ο ανταγωνισμός έχασε σε σημεία αφού το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο τέταρτο που οι Εικόνες έπιασαν το 10,3% εκείνο έπεσε στο 9,1% ενώ αντίστοιχα η ταινία το Κορίτσι του Λούνα Παρκ στην ΕΡΤ έφτασε το 6,8%.

Να σας υπενθυμίσουμε το σκάνδαλο που αποκάλυψε με γνωστό παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση.

Αναπόφευκτη σύγκρουση με ALPHA και STAR

Εννοείται πως η «σύγκρουση» τόσο με τον ALPHA όσο και με το STAR ήταν αναπόφευκτη αφού αντιστοίχως στο τελευταίο τέταρτο -12,5% - των Εικόνων, η ταινία Αχ αυτή η γυναίκα μου, αισθάνθηκε την ανάσα του με το 13,3% ενώ το δελτίο ειδήσεων έχασε με 9%.

Στο σύνολο του δυναμικού κοινού, λοιπόν, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου οι ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση έκαναν 10,9% στο δυναμικό κοινό του OPEN!

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε για ακόμα μια φορά την στήριξη και την εκτίμησή του σε ένα από τα πιο ποιοτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν θες να δεις το συγκλονιστικό αυτό επεισόδιο ή ακόμα περισσότερα ταξίδια από τον Τάσο Δούση επισκέψου τώρα το κανάλι του στο Youtube!