Το τερμάτισαν πάλι οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο OPEN!

Σάρωσε η εκπομπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τερμάτισαν πάλι οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο OPEN!

Για άλλο ένα Σάββατο οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό! Μάλιστα το ταξιδιωτικό πρόγραμμα του καναλιού στο τελευταίο τέταρτο έφερε το Open στην δεύτερη θέση μετά το κανάλι του Alpha! Αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής για το Σαλσμπουργκ!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση περνούν lead in από το δελτίο στο 8,4! Στο πρώτο τέταρτο η εκπομπή ανεβαίνει στο 10,0 στο δεύτερο πηγαίνει στο 8,2 στο τριτο σκαρφαλώνει στο 11,1 και στο τελευταίο τέταρτο 11,8! Ο μέσος όρος του open για εχθές στο δυναμικό κοινό ήταν στο 8,2, η εκπομπή του Τάσου Δούση έκανε τα καλύτερα νούμερα μετά την Φαίη Μαυραγάνη και το «Τώρα ότι συμβαίνει» και την Σίσσυ Χρηστίδου με το «Έλα Χαμόγελα»...

Τα στελέχη του Open πάντως ανοίγουν σαμπάνιες για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση καθώς στο prime time και ιδιαίτερα απέναντι από τον σκληρό ανταγωνισμό το κανάλι δύσκολα μέχρι και σπάνια κάνει διψήφια νούμερα. Επίσης στο Open εκτιμούν ότι οι δυνατότητες της εκπομπής Εικόνες με τον Τάσο Δούση έχει περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο.

Να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο του για να γλιτώνετε 25-30% όταν κλείνετε σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα... Θα μείνετε έκπληκτοι!

Το πρόγραμμα κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης και σαρώνει


Πάντως ένα είναι το σίγουρο.... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν και αυστηρά ποιοτικό και ταξιδιωτικό κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης για την φετινή σεζόν. Την επόμενη εβδομάδα που οι Εικόνες ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει εκτίμηση ότι τα νούμερα θα χτυπήσουν κόκκινο!