Θρίαμβος για το Νίκο Κοκλώνη στο OPEN - Αυτά είναι τα νούμερα της επιτυχίας

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίαμβος για το Νίκο Κοκλώνη στο OPEN - Αυτά είναι τα νούμερα της επιτυχίας

Χθες έκανε πρεμιέρα το Just the 2 of us και όλα τα ζευγάρια που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν εντυπωσιακά, ενώ κάποιοι είχαν σίγουρα κρυφό ταλέντο. Ωστόσο, πως τα πήγε το μουσικό show σε τηλεθέαση; Ο Νίκος Κοκλώνης θριάμβευσε στο OPENtv, κάνοντας επιτυχία.

Το show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά στο σταθμό του OPENtv. Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 20,6%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 14,2
  • 15,8
  • 11,8
  • 17,8
  • 16,1
  • 18,7
  • 16
  • 17,1
  • 20,6
  • 15
  • 18,7
  • 18,3

Prime time

  • AΝΤ1: Χτυποκάρδια στο θρανίο 7,8
  • ALPHA: Η παριζιάνα 10,1
  • STAR: Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 12,2
  • ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 11,7
  • OPEN: Just the 2 of us πρεμιέρα 16,7
  • Mega: Λευκός Οίκος: Η πτώση 13,4

Χθες, επικράτησε πανικός στο Twitter με το μαύρο σουτιέν της Βίκυς Κάβουρα που φόρεσε στο Just the 2 of us

Εκτός της τηλεθέασης δείτε και όλα τα Highlights του J2us

Από όλα είχε η χθεσινή πρεμιέρα του J2us και μαζέψαμε όλα τα Highlights. Είδαμε τον Μάριο Πρίαμο αλά Snik, την Βίκυ Χατζηβασιλείου που προκάλεσε αναστεναγμούς, αλλά και απίστευτα δίδυμα επί σκηνής. Όλα όσα είδαμε χθες στο Opentv.

Το Just the 2 of us πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρεμιέρα του για το 2020 μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του OPENtv και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό!

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής του show, με μια συγκλονιστική εμφάνιση καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή και έδωσε το βήμα της έναρξης των πιο συγκλονιστικών Σαββάτων που θα έχουμε από εδώ και πέρα!

Just the 2 of us Νίκος Κοκλώνης

Αφού ανέφερε πως το show λόγω του κορωνοϊού δεν έχει κοινό, καλησπέρισε στην κριτική επιτροπή την Δέσποινα Βανδή, την Μαρία Μπεκατώρου, την Βίκυ Σταυρωπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του Just the 2 of us

Σάρωσαν στην σκηνή Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου - Απίστευτο δίδυμο

Ένα από τα πιο απίστευτα δίδυμα αποδείχθηκαν από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους στο Just the 2 of us ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Πριν από λίγη ώρα το show του Opentv έκανε πρεμιέρα και ήταν άκρως φαντασμαγορική - δείτε εδώ το βίντεο της έναρξης. Ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται φέτος είναι η γνωστή σε όλους τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου.

Ο Ετεοκλής εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε και πήραν πολύ θετικά σχόλια από όλους! Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27.

Δείτε την συγκλονιστική εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο J2us στο παρακάτω βίντεο:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε τους πάντες να αναστενάξουν

Την περιμέναμε πως και πως την εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Just the 2 of us και ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν! Έκανε τους πάντες να αναστενάξουν στο πέρασμά της, τόσο με την σκηνική της παρουσία, όσο και με τς φωνητικές της ικανότητες.

Στο πλευρό της Βίκυς Χατζηβασιλείου στεκόταν ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος θα την καθοδηγήσει καθ'όλη την συνέχεια του show. Η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη από τις ικανότητες της παρουσιάστριας που βρισκόταν στο τιμόνι του Πάμε Πακέτο εδώ και χρόνια.

Φέτος είπε να κάνει κάτι διαφορετικό και η αλήθεια είναι πως... η επιλογή της ήταν σωστή αφού φαίνεται πως το έχει!

Δείτε την εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο J2us στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, μια εμφάνιση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν και αυτή της Βίκυς Κάβουρα που εμφανίστηκε με μόνο ένα μαύρο σουτιέν και το twitter πήρε φωτιά! Δείτε τα επικά σχόλια εδώ!

Ο Μάριος Πρίαμος αλά... Snik - Τραγούδησε το Senorita

Μια ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο Μάριος Πρίαμος, ο πρώην παίκτης του Survivor, στην σκηνή του Just the 2 of us, αφού εμφανίστηκε αλά...Snik και τραγούδησε το Senorita.

Στο πλευρό του ήταν η Άσπα Τσίνα η οποία πήρε για λίγο την θέση της Τάμτα στο ομώνιμο τραγούδι. Οι δυο τους ξεσήκωσαν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό που τους παρακολουθούσε από το σπίτι! Πως σας φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν;

Δείτε τον Μάρια Πρίαμο αλά Snik στο J2us στο παρακάτω βίντεο:

Η Κόνι Μεταξά έκανε τον σταυρό της - Πυρκαγιά η εμφάνισή της με τον Τάσο Ξιάρχο

Πυρκαγιά έβαλε στο πλατό του Just the 2 of us η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιάρχο. Λίγο πριν ξεκινήσουν έκανε τον σταυρό της πάνω στη σκηνή.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μονοπωλεί συχνά το ενδιαφέρον λόγω της έντονης δραστηριότητάς της στο instagram. Είναι μια επιτυχημένη νέα και θέλησε για πρώτη φορά να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό show. Με τον Τάσο Ξιάρχο φαίνεται πως ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στην κριτική επιτροπή.

Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγούδησε Δέσποινα Βανδή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δυνατό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN με την συμμετοχή της στο Just The 2 of us. Στην πρεμιέρα του show, λοιπόν, τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και το αγαπημένο τραγούδι "Ξενοδοχείο".

Ήταν μια από τις εμφανίσεις που περιμέναμε να δούμε πως και πως και η αλήθεια είναι πως εμείς περάσαμε πολύ καλά γιατί η θετική ενέργεια της κουίν Ντίνα κατάφερε να διαπεράσει τους τηλεοπτικούς δέκτες και να φτάσει στα σπίτια μας. Ωστόσο, τα σχόλια των κριτών ήταν λίγο αυστηρά.

Κανείς από τους τέσσερις κριτές δεν είπε θετικά σχόλια αλλά εντύπωση έκανε η ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου: "Όταν η Σπυροπούλου είπε πως έκανε πρόβα εννοούσε στο φόρεμα"

Δείτε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο J2us στο παρακάτω βίντεο: