Τηλεθέαση: Τρόμος σε ANT1-STAR-ALPHA-ΣΚΑΙ! Τους πάτησε ο κορωνοϊός

Έκαναν το μοιραίο λάθος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση: Τρόμος σε ANT1-STAR-ALPHA-ΣΚΑΙ! Τους πάτησε ο κορωνοϊός

Τα απίθανα και εξωπραγματικά συμβαίνουν την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού στα ελληνικά κανάλια και ιδιαιτέρως στην τηλεθέαση που έχει να κάνει με την prime time. Ως γνωστόν τα μεγάλα κανάλια ΣΚΑΙ, ANT1, ALPHA, STAR φρόντισαν να επενδύσουν πάρα πολύ στην ενημέρωση αδιαφορώντας κυριολεκτικά για την ψυχαγωγία.

Εκτός από το STAR που συνεχίζει το Masterchef όλοι άλλοι παίζουν επαναλήψεις στην prime time ζώνη. Με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη και να δώσει την πρωτιά στην prime time στο κανάλι του Mega! Ναι, όπως σας το λέμε!

Εχθές Παρασκευή 3/4 τερμάτισε πρώτο το Mega στην ζώνη 21:00 με 23:00 και στο δυναμικό κοινό με το "Παρά πέντε" και με τηλεθέαση 14,8% αλλά και το 50-50 δεν πήγε άσχημα που έκανε 13,4%!

Νούμερα απίθανα! Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα αυτά τα προγράμματα έκαναν μονοψήφια. Τώρα όμως στην εποχή της πανδημίας ο κόσμος αναζητά διασκέδαση με καλές ελληνικές σειρές!

Γιατί συμβαίνει αυτό...

Τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια θεώρησαν ότι με ταινίες δεύτερης διαλογής η με επανάληψη θα μπορούσα να κερδίσουν τον κόσμο που μένει στο σπίτι.

Έκαναν το εντελώς αντίθετο. Ο κόσμος ζει κατάσταση περιόδου 2010 όπου τα κανάλια δεν είχανε πρόγραμμα και βλέπανε με μανία τις επαναλήψεις του Mega.

Και συμβαίνει το εξαιρετικά απίστευτο ένα κανάλι που παίζει μόνο επαναλήψεις και ενημέρωση έρχεται σιγά σιγά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους πίνακες τηλεθεάσεων! Όλη την περασμένη εβδομάδα το Mega παίζει μπάλα χωρίς ανταγωνισμό εκτός από το πρόγραμμα του Masterchef στο Star.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αν τα μεγάλα κανάλια συνεχίζουν την ίδια τακτική και το επόμενο χρονικό διάστημα το Mega πολύ γρήγορα θα πάρει θέση πρωταγωνιστική στα τηλεκοντρόλ των Ελλήνων τηλεθεατών!

Ωστόσο, δείτε εδώ και πως τα πήγαν τα κανάλια επί περίοδο κορωνοϊόυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων! Ποιος ήρθε τελευταίος στην ενημέρωση;