"Βόμβα" στον ALPHA - Ποιο πρόγραμμα έκανε 18,1%

Πρώτο στην απογευματινή ζώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Βόμβα" στον ALPHA με το πρόγραμμα που έκανε στα νούμερα 18.1%, χαρίζοντας έτσι στην απογευματινή ζώνη την πρωτιά, καθώς άφησε αρκετά πιο πίσω τους αντιπάλους τους και βγήκε πρώτο στον πίνακα της τηλεθέασης.

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας και έχουμε άπλετο χρόνο για να δούμε τηλεόραση και να απολαύσουμε τα προγράμματα που έχει σε αυτή.

Εκτός από ενημερωτικές εκπομπές τα κανάλια γεμίζουν το πρόγραμμα τους και με αρκετές ταινίες, οι οποίος μάλιστα κεντρίζουν αρκετά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα αυτής της ταινίας που έκανε 18,1% στο δυναμικό κοινό της απογευματινής ζώνης.

Ποια είναι η ταινία; Το δασκαλάκος ήταν λεβεντιά με τον Κώστα Βουτσά που χάρισε την πρωτιά στον Alpha, όταν τα απέναντι κανάλια έκαναν με το ζόρι 14%.

Δείτε αναλυτικά την απογευματινή ζώνη

  • OPEN: Ασκήσεις ηρεμίας 4,9
  • ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος (Ε) 9,5
  • ΟPEN: Οικογένεια Παπαδοπούλου 7,2
  • Mega: Το κόκκινο δωμάτιο 7,3
  • Star: Επιθυμίες στο παρα πέντε 8,2
  • ΑΝΤ1: Ο φίλος μου ο Λευτεράκης 14,6
  • ALPHA: Ο δάσκαλος ήταν λεβεντιά 18,1

ALPHA νούμερα βόμβα

Δείτε εδώ ωστόσο τι συμβαίνει και είναι στον αέρα τα συμβόλαια τριών μεγάλων ονομάτων του καναλιού.

Λίγα λόγια για την ταινία που έκανε 18,1% στον Alpha

Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά είναι ο τίτλος ελληνικής ταινίας παραγωγής Καραγιάννης-Καρατζόπουλος του 1970 σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με πρωταγωνιστές τους Κώστα Βουτσά και Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Χάνος (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος), κατά τη διάρκεια εκδρομής στην Πελοπόννησο για κυνήγι, τραυματίζεται σε τροχαίο ατύχημα. Οι κάτοικοι ενός κοντινού χωριού, του Ριζοχωρίου, τον εντοπίζουν και του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο κ. Χάνος, θέλοντας να τους ανταποδώσει το καλό που του έκαναν, υπόσχεται να χτίσει στο χωριό ένα νέο σχολείο, αφού είδε ότι το υπάρχον κτίριο βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Η απόφαση αυτή σκορπίζει ενθουσιασμό στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των έργων. Ωστόσο, ο κ. Χάνος γρήγορα ξεχνά την υπόσχεσή του, απορροφημένος στα οικονομικά του προβλήματα. Η καθυστέρηση προβληματίζει τους κατοίκους του Ριζοχωρίου, και έτσι ο Ευλάμπιος Μαντέκας (Κώστας Βουτσάς), δάσκαλος του χωριού, αποφασίζει να επισκεφτεί τον επιχειρηματία στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει μαζί του σχετικά με το θέμα του νέου σχολείου.

Ο κ. Χάνος επιδιώκει να πετύχει μια συνεργασία με τον κ. Τζακ (Ανδρέα Φιλιππίδη), ευκατάστατο Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, έτσι ώστε να αποφύγει τη χρεωκοπία. Για το σκοπό αυτό, πρόκειται να του παραθέσει δεξίωση. Ο Ευλάμπιος καταφθάνει στην οικία του κ. Χάνου λίγο πριν τη δεξίωση και εκείνος δεν έχει καμία διάθεση να τον συναντήσει. Παρόλα αυτά, όντας προληπτικός, τον κρατά στο τραπέζι έτσι ώστε ο αριθμός των παρευρισκομένων να είναι δεκατέσσερις αντί για δεκατρείς.