Τηλεθέαση 2/5: Αυτά είναι τα νούμερα του Just the 2 of Us μετά την επιστροφή του

Πως τα πήγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 2/5: Αυτά είναι τα νούμερα του Just the 2 of Us μετά την επιστροφή του

Αυτά είναι τα νούμερα του Σαββάτου 2/5 για το Just the 2 of Us μετά την επιστροφή του. Πως τα πήγε το show του Open στο δεύτερο επεισόδιο του, που προβλήθηκε λίγο καιρό μετά την έναρξη του εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη;

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του, επέστρεψε δυναμικά χθες στις 21.00 στο OPEN. Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το JUST THE 2 OF US επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους έκλεψαν την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό! Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Τι τηλεθέαση έκανε στην επιστροφή του το Just the 2 of Us

Just the 2 of Us τηλεθέαση

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, μας υποσχέθηκε φαντασμαγορικές σκηνές που είδαμε, μαζί με την πιο ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις…! Η επιτροπή κάθε εβδομάδα θα είναι εκεί και θα αξιολογεί τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones. Δείτε εδώ και ποιος αποχώρησε χθες

Τι τηλεθέαση έκανε όμως το show κατά την επιστροφή του; Το Just the 2 of us έκανε 9,2% στο δυναμικό κοινό σε μια δυνατή ζώνη όπως η prime time, που σίγουρα έχει τα δυνατά χαρτιά κάθε καναλιού.