ΑΝΤ1: Απογοήτευση για παρουσιαστές μονοψήφιους

Χαμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Απογοήτευση για παρουσιαστές μονοψήφιους

Απογοήτευση για παρουσιαστές μονοψήφιους στον ΑΝΤ1. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έχουν φέρει δυσαρέσκεια στο κανάλι που θέλει να βρίσκεται στην κορυφή, ακόμα και απέναντι σε προγράμματα που χτυπάνε «κόκκινο» σε τηλεθέαση.

Επικρατεί φοβερή απογοήτευση στο κανάλι του ΑΝΤ1 καθώς δε βγαίνει με τίποτα η συνταγή του Σαββατοκύριακου με δύο εξαιρετικούς δημοσιογράφου τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο. Οι «Πρωινοί Τύποι» αν και κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους δεν τα καταφέρνουν στον ανταγωνισμό και φέρνουν μονοψήφια. Έχθες στο δυναμικό έκαναν 5,3 και στο σύνολο μόλις 8,0. Στο γενικό τους πέρασε ακόμη και η ΕΡΤ 1 που έκανε 10,6!!!

Αυτιάς και Μαυραγάνη πάντα στην κορυφή

Ο Γιώργος Αυτιάς στον Σκαι και η Φαίη Μαυραγάνη στο Open είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Σαββατοκύριακου για τα κανάλια τους.

Κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθούμε μια αληθινή μάχη στα νούμερα τηλεθέασης.Τις περισσότερες φορές νικητής στο γενικό σύνολο είναι ο Γιώργος Αυτιάς ενώ στο δυναμικό κερδίζει η Φαίη Μαυραγανη .

Αυτό έγινε και εχθές. Το Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά κάνει στο δυναμικό 14,7 και στο γενικό σύνολο 25,1 ενώ η Φαίη Μαυραγανη με το Τώρα ότι συμβαίνει 18,4 στο δυναμικό και 20,6 στο σύνολο. Το mega Σαββατοκύριακο 13,2 στο δυναμικό και 7,3 στο σύνολο.

Έχουμε αναλυτικά όλα τα νούμερα αλλά και τα ποσοστά του δυναμικού κοινού για κάθε πρόγραμμα. Για ποιους η εβδομάδα έκλεισε δύσκολα χθες, Σάββατο 31 Μαϊου; Όπως κάθε μέρα έτσι θα σας τα δώσουμε προκειμένου να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι επέλεξε το κοινό για την ψυχαγωγία του και την ενημέρωσή του.Δείτε τα λοιπόν όλα εδώ.