Τηλεθέαση 31/5: Απίστευτη ήττα για πασίγνωστο κανάλι - Το νέο του πρόγραμμα έκανε 2%

Έτριβαν τα μάτια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 31/5: Απίστευτη ήττα για πασίγνωστο κανάλι - Το νέο του πρόγραμμα έκανε 2%

Νέα προγράμματα, νέα άγχη για τα νούμερα τηλεθέασης! Ποιο πασίγνωστο κανάλι δέχτηκε μεγάλη ήττα αφού η... φρέσκια μαγειρική εκπομπή που έβγαλε στον αέρα κατάφερε να φτάσει στα ποσοστά τηλεθέασης το 2%;

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN στα χρόνια λειτουργίας του έχει δείξει πως δεν φοβάται το καινούργιο, δεν φοβάται να πειραματιστεί και να δοκιμαστεί σε πράγματα και γι αυτό είναι αρκετές οι παραγωγές που έχει κάνει. Κάποιες έχουν επιτύχει, κάποιες όμως όχι.

Αυτή είναι η εκπομπή που έκανε 2%

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι η νέα μαγειρική εκπομπή Kitchen Health, με παρουσιάστρια την κορυφαία Μαρία Εκμεκτσίογλου. Προβάλλεται από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τα νούμερα που σημειώνει δεν είναι σίγουρα αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες.

Open Kitchen Health νούμερα

Συγκεκριμένα την Κυριακή 31/5 έκανε στο δυναμικό κοινό 2% ενώ στο γενικό 4.2%. Απέναντί της την ίδια στιγμή έπαιζε μια ακόμη μαγειρική εκπομπή, το Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη που κατάφερε να πάει στον Θεό τον ALPHA αφού στο δυναμικό έκανε το απίστευτο 15% ενώ στο γενικό έφτασε μέχρι το 17,8%!

Να υπενθυμίσουμε πως στο OPEN έκανε τρομερά νούμερα τηλεθέασης την Κυριακή το Κόκκινο Ποτάμι που ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό! Δείτε εδώ τα απίστευτα ποσοστά του!