Πέτρος Πολυχρονίδης: Απίστευτο αυτό που συνέβη στο STAR με τον παρουσιαστή

Έδειξε ποιος πραγματικά είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Πολυχρονίδης: Απίστευτο αυτό που συνέβη στο STAR με τον παρουσιαστή

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που κατάφερε να κάνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο STAR το απόγευμα της Δευτέρας. Ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό και βγήκε πρώτος με διαφορά στην ζώνη του όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Από το 2015 ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρίσκεται στο δυναμικό του STAR και αθόρυβος, με χαμηλό προφίλ - αφού έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - εδώ και 6 χρόνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το τηλεπαιχνίδι Ο τροχός της Τύχης.

Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση κι αυτό φαίνεται αφού παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός της απογευματινής ζώνης είναι μεγάλος εκείνος έχει καταφέρει αρκετές φορές να περάσει πρώτος. Έτσι έγινε και την Δευτέρα 1/6, σύμφωνα με όσα κατέγραψε η Nielsen.

Τι το απίστευτο έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο STAR

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε στο δυναμικό κοινό ένα απίστευτο 20,7% κι άφησε τον ανταγωνισμό πίσω να τον κοιτάει, αποδεικνύοντας ξανά και ξανά πόσο σωστή είναι η επιλογή του STAR να τον έχει τόσα χρόνια δίπλα του. Σε τέταρτα, δε, κατάφερε κι έφτασε μέχρι 22,8 ενώ το πιο χαμηλό του ήταν 17,9.

Ωστόσο, το STAR εχθές σημείωσε μεγάλη επιτυχία και με τα νούμερα του MasterChef. Δείτε τα εδώ αναλυτικά

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 17,8
  • ALPHA: Deal 17,2
  • STAR: Elif 7,4
  • ΣΚΑΙ: Φτερωτός θεός 6,9
  • STAR: Τροχός της Τύχης 20,7
  • ΑΝΤ1: Still standing 16,8
  • OPEN: Η αγάπη μας 6,7
  • Mega: Live news 11,6
  • ΣΚΑΙ: Guess my age 6,3

Είναι οριστικό για τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο STAR - Η απόφαση πάρθηκε

Οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως θέλουν με τα χίλια να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Η επί τόσα χρόνια συνεργασία τους έχει στεφθεί μόνο από μεγάλες επιτυχίες κι έτσι δεν θέλει ούτε εκείνος να... αλλάξει τις συνήθειές του αλλά ούτε κι αυτοί.

Οπότε, ο Πέτρος Πολυχρονίδης πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά... ερωτηματικό παραμένει το αν θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πέτρος Πολυχρονίδης Βάλια Χατζηθεοδώρου