"Γκρεμοτσακίστηκε" ο Γιώργος Παπαδάκης

Έχασε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση από...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τρικλοποδιά βάζει τον τελευταίο καιρό η πρωινή εκπομπή του Opentv, Ώρα Ελλάδος, στον Γιώργο Παπαδάκη και στα νούμερα τηλεθέασής του. Την Τρίτη 9/6, ο κορυφαίος παρουσιαστής "γκρεμοτσακίστηκε" για ακόμη μια φορά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 και τόσα χρόνια ισοπέδωνε τον όποιο ανταγωνισμό κατακτώντας σχεδόν πάντα την πρώτη θέση στην ζώνη του. Τον τελευταίο καιρό, όμως, η αλήθεια είναι πως έχει υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα από το Opentv αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει ξεπεράσει κατά μεγάλο βαθμό στα ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB.

Πως το Opentv έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να... "γκρεμοτσακιστεί" από την θέση του

Ο παλιός είναι αλλιώς μα.. ο νέος είναι ωραίος δεν λέει μια παροιμία; Ε, κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο Γιώργος Παπαδάκης ως ο παλιός της υπόθεσης κάποιες φορές μένει πίσω στην προτίμηση του κοινού που έχει όρεξη για κάτι... διαφορετικό αλλά η αλήθεια είναι πως... πάντα γυρίζουν σε αυτόν στο τέλος.

Το πρωί της Τρίτης 9/6, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης παρά το γεγονός πως έκανε υψηλά νούμερα - 16,4% στο δυναμικό κοινό - δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά αφού το Ώρα Ελλάδος έπιασε το απίστευτο 23,4%.

Στα τέταρτά τους, δε, ήρθαν σε μεγάλη κόντρα αφού ο ΑΝΤ1 έκανε 12,1-14,8-19,6-29,2 ενώ το Opentv αντιστοίχως 29,4-23,7-23,6-16,8

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα, 12,0
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 16,4
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 23,4
  • ALPHA: Happy Day 21,8
  • Mega: Κοινωνία ώρα mega 5,0

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες έσκασαν πολύ ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Δείτε εδώ!

Πεσμένος ψυχολογικά ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει πάθει μεγάλο κακό με τα νούμερα τηλεθέασης που πλέον είναι αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με τα 20αρια που έπιανε στο παρελθόν.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα βιώνει την... πτώση που βιώνει όλη η ελληνική τηλεόραση με το πέρασμα του κορωνοϊού. Όπως επηρεάστηκαν όλοι επηρεάστηκε και ο ίδιος. Το Καλημέρα Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν βλέπει συχνά την κορυφή της ζώνης "νωρίς το πρωί" στα ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB.

Συγκεκριμένα, εχθές έπεσε πολύ αφού έκανε 13,5%!

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα, 14,5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 13,5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,1
  • ALPHA: Happy Day 18,4
  • Mega: Κοινωνία ώρα mega 7,3