Ελεονώρα Μελέτη: Ο δικηγόρος της 35χρονης με το βιτριόλι προκάλεσε πανικό στον ALPHA - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Ο δικηγόρος της 35χρονης με το βιτριόλι προκάλεσε πανικό στον ALPHA - Τι συνέβη

Συγκλονιστική και άκρως καθηλωτική ήταν η χθεσινοβραδινή εκπομπή 15/6, Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA και τα νούμερα το απέδειξαν και με το παραπάνω. Η παρουσιάστρια "χτύπησε φλέβα" αφού πρόβαλε τον δικηγόρο της 35χρονης από την υπόθεση στην Καλλιθέα με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το κοινό προσηλωμένο στα λόγια του δικηγόρου, Σάκης Κεχαγιόγλου, δεν τόλμησε να αλλάξει κανάλι με αποτέλεσμα αυτού η Ελεονώρα Μελέτη μετά από αρκετό καιρό να κατακτήσει την πρωτιά της late night ζώνης.

Αυτά είναι τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη με τον δικηγόρο της 35χρονης που προκάλεσαν πανικό στον ALPHA

Δικηγόρος 35χρονη βιτριόλι Μεσάνυχτα ALPHA

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,2 αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω ενώ τα τέταρτά της πήραν φωτιά: 14,1-13,8-16,5-16-17,9-19,1

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 13,2
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 16,2
  • STAR: Κ2 15,2
  • ΣΚΑΙ: Blue Planet 5.9
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 8,4

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της 35χρονης με το βιτριόλι στον ALPHA

«Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν πράγματα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία από συναδέλφους σας ως μέχρι πριν από λίγες ώρες. Εγώ τη συμβούλευσα να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση, δεν λέω ενοχή της, εμπλοκή της κατά κάποιον τρόπο, οπότε η καλύτερη υπεράσπιση είναι η αλήθεια. Αν το έπραξε, να πει γιατί το έπραξε, ποια ήταν τα κίνητρά της ώστε να μπορέσω εγώ να αναδείξω αυτά τα κίνητρα και να τη βοηθήσω με τις συμβουλές μου», είπε αρχικά.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέχρι σήμερα, βρισκόμαστε στο τέταρτο 24ωρο που είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. Έχει να κοιμηθεί τέσσερις ήμερες. Είναι ήδη επιβαρυμένη και η σωματική και η ψυχολογική της κατάσταση».

Έπειτα, ο δικηγόρος της 35χρονης ανέφερε: «Είναι ένας κανονικός άνθρωπος αυτός που το διέπραξε; Ομαλός; Καθημερινός; Δεν υπάρχει ένα υπόβαθρο; Αυτό ας το βρουν οι επιστήμονες, δεν θα το βρουν οι δικηγόροι και αυτό θα το δούμε στην πορεία».

Ο Κεχαγιόγλου εξέφρασε την αντίθεσή του για την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη, λέγοντας ότι έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επισημαίνοντας: «Δεν είπα ότι αδικήθηκε. Εξέφρασα μια νομική άποψη, ότι η δίωξη δεν έπρεπε να γίνει έτσι, έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα στη Νομολογία που οι παρόμοιες πράξεις διώκονται ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Αυτός που διαπράττει αυτό το αδίκημα, θέλει να καταστρέψει, θέλει να κάψει, θέλει να σημαδέψει για πάντα, δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει άμα θέλει να εξαφανίσει βιολογικά τον άλλον».

Ωστόσο, καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Μεσάνυχτα, ήταν και η Κατερίνα Τζιάλλα η οποία σπάραξε για τον χαμό του γιου της, δείτε εδώ την σπαρακτική της εξομολόγηση