Νίκος Μουτσινάς: Άσχημα νέα για το Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ

Δύσκολη Τρίτη ξημέρωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Άσχημα νέα για το Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ

Δεν ξημέρωσε τόσο καλή ημέρα για το Νίκο Μουτσινά αφού τα νούμερα που έφτασαν στον ΣΚΑΙ και αφορούν το τι έκανε η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Δευτέρα 22/6 δεν είναι και τόσο καλά.

Όπως έχουμε πει άπειρες φορές κι όπως ήδη ξέρουν όλοι ο Νίκος Μουτσινάς είναι το δυνατότερο χαρτί του σταθμού του Φαλήρου! Η ενέργειά του, η αγάπη του κοινού προς αυτόν και τα υψηλά ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB σχεδόν πάντα τον έχουν κάνει το πιο πολυσυζητημένο όνομα στην αγορά!

Παρ'όλα αυτά, ο Νίκος Μουτσινάς να τονίσουμε πως συνεχίζει με τον ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν. Αλλά για να μείνουμε στο θέμα μας, που είναι τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την Δευτέρα... δεν έχουμε όλοι πάντα καλές ημέρες και η χθεσινή δεν ήταν σίγουρα μια καλή ημέρα για το Νίκο Μουτσινά αφού τα νούμερά του από το 20αρι που φτάνει, έπεσαν και δεν πήρε την πρώτη θέση στη μεσημεριανή ζώνη.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 7.1
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 8.2
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 20.5
  • Open: Open Ελλάδα 4.2
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 16.6
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 15.4
  • STAR: Shopping Star 17.3
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 6.8
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 9.3
  • Mega: Singles 9.9
  • ALPHA: Μη μασάς 5.1

Αυτό είμαστε σίγουροι βέβαια πως σήμερα θα αλλάξει και πως ήταν απλά μια ατυχία! Ωστόσο, εσείς ξέρατε πως δεν γράφει ο ίδιος της χιουμοριστικές ατάκες που λέει; Του τις δίνει ηθοποιός και εδώ μπορείτε να δείτε ποιος.

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι νούμερα τηλεθέασης 22/6

Ανατροπές και εκπλήξεις κάθε λίγο και λιγάκι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Δυστυχώς, σήμερα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το Καλό Μεσημεράκι και τον αγαπημένο μας παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα κανάλια ετοιμάζονται να κάνουν αλλαγές για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό! Ένα από αυτά είναι και ο ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής το πλάνο για το Νίκο Μουτσινά συγκεκριμένα ήταν απλά κάποιες μικρές αλλαγές στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες, κάποιες προσθέσεις θα λέγαμε καλύτερα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, πριν από λίγο έμαθα και κάτι άλλο.

Ποιες οι δυσάρεστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι"

Όπως μου μετέφερε πηγή μου, εκτός από τον συνεργάτη που θα χάσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει - ο Νίκος Μουτσινάς ενδέχεται να μείνει και χωρίς πλατό αφού το Mega που βρίσκεται σε αναζήτηση στούντιο για να στεγάσει τις ψυχαγωγικές του εκπομπές φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις των στούντιο Άλφα όπου και γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Να τονίσω, βέβαια, πως τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά.