Απελπισία η Αντελίνα Βαρθακούρη - Πονοκέφαλος τα χθεσινά της 29/6 νούμερα στον ALPHA

Τραγωδία το ποσοστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απελπισία η Αντελίνα Βαρθακούρη - Πονοκέφαλος τα χθεσινά της 29/6 νούμερα στον ALPHA

Σε φάση απελπισίας βρίσκεται η Αντελίνα Βαρθακούρη που βλέπει τα νούμερα τηλεθέασής της να πέφτουν όλο και πιο κάτω στον ALPHA. Τα χθεσινά 29/6, δε, έφεραν μεγάλο πονοκέφαλο στο κανάλι.

Η αλήθεια που όλοι βλέπουμε είναι πως η εκπομπή Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι, σημειώνει τα χειρότερα νούμερα στο δυναμικό κοινό του σταθμού. Ωστόσο, το κανάλι πιστεύει σε αυτή γι αυτό και θα της δώσει μια ευκαιρία όπως όλα δείχνουν! Έχουν ραντεβού σε λίγες ημέρες και σας τα έχουμε γράψει όλα εδώ.

Τα χθεσινά νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ALPHA

Εχθές, όμως, τα νούμερά της έπεσαν κατά πολύ αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 3,3% ενώ στα τέταρτα πήγε... χαμηλά: 1,3-2,1-4,6-3,1-5,2.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 13,7
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 3,9
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 13,8
  • Open: Open Ελλάδα 4,5
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 18,9
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 16,1
  • STAR: Shopping Star 22,3
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 3,3
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 11,7
  • Mega: Καιρός για αγρότες 5,5
  • ALPHA: Μη μασάς 4,5
  • ALPHA: Ελένη 16,0

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έσπασε» τη σιωπή της για τα νούμερα που σημειώνει στον ALPHA

Η παρουσιάστρια μίλησε στο tvkoukous και αναφέρθηκε σε όλα όσα την απασχολούν, αλλά και στο πως αντιδράει ο κόσμος, όταν την βλέπει στον δρόμο.

Αλήθεια, ο κόσμος που σε συναντά τι σου λέει; Είτε στο δρόμο είτε στο παιχνίδι;

«Οι άνθρωποι που βλέπω στον δρόμο μου δείχνουν μεγάλη αγάπη. Μου εκμυστηρεύονται τα προσωπικά τους, συζητάμε προβλήματα που μπορεί να έχουν, μου φωνάζουν να τους χτυπήσω το κουδούνι, με χαιρετούν από μακριά. Δείχνουν ότι μαζί μου διασκεδάζουν και ότι με νιώθουν κοντά τους, είναι οι φίλοι μου πια. Εχουμε πολύ δυνατή επαφή και έξω όταν συναντιόμαστε, αλλά και στα social media τους αντιμετωπίζω σαν δικούς μου ανθρώπους».

Οταν συζήτησες με τα στελέχη του ΑLΡΗΑ για το συγκεκριμένο φορμάτ, είχες δεύτερες σκέψεις; Σε... είχες φανταστεί σε κάτι άλλο;

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι περίμενα να μου προταθεί μια ζωντανή εκπομπή. Ομως όταν έκανα το ραντεβού με το κανάλι και άκουσα το concept για το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», είχα μόνο μία σκέψη: «Ναι, ναι, ναι!».

«Έσπασε» τη σιωπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα νούμερα τηλεθέασης

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή ALPHA τηλεθέαση

Ποια είναι η σχέση σου με τα ποσοστά τηλεθέασης;

Δεν θα πω ψέματα, με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μια νέα εκπομπή θέλει χρόνο για να χτιστεί και να τη μάθει ο τηλεθεατής. Ελπίζω ότι η αποδοχή που μου δείχνουν στον δρόμο που τους συναντάω και στα γυρίσματα θα φανεί και στα ποσοστά τηλεθέασης. Ελπίζω πάντα για το καλύτερο και δουλεύω σκληρά γι' αυτό».

Σε αγχώνει ο ανταγωνισμός; Εχεις πέσει στα βαθιά, σε μία δύσκολη ζώνη, με Μπεκατώρου, Μουτσινά απέναντι... Και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο...

«Είμαι ανταγωνιστική με τη δουλειά μου γιατί την αγαπώ πολύ, αλλά δεν με τρομάζουν οι δυσκολίες. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι και να βουτάω στα βαθιά. Ο κόσμος είχε τρομερή ανάγκη την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ελπίζω όλοι μας να αποτελέσουμε, ο καθένας ξεχωριστά, από έναν λόγο για να ανοίξει ένας ακόμα άνθρωπος την τηλεόραση του και μετά την καραντίνα», είπε στο tvkouskous.