Οι Άγριες Μέλισσες είναι το "MasterChef" του ΑΝΤ1 - Συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης

Έτριβαν τα μάτια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι Άγριες Μέλισσες είναι το

Το "χρυσό χαρτί" του ΑΝΤ1 φαίνεται να είναι πλέον οι Άγριες Μέλισσες που μετά το τέλος του MasterChef έχουν φτάσει να σημειώνουν τα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που κάποτε έκανε το ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Η δράση, οι ανατροπές, οι δολοφονίες και οι παθιασμένοι κρυφοί έρωτες έχουν καταφέρει αν αγγίξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο με βάση τα όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB είναι καθηλωμένο κάθε βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει πως θα εξελιχθεί η ιστορία στο Διαφάνι.

Τα συγκλονιστικά νούμερα των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, οι Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Τετάρτης 1/7 κατάφεραν να κάνουν το απίστευτο 34,6% στο δυναμικό κοινό και να αφήσουν κατά πολύ πίσω τον ανταγωνισμό τους.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (Ε) 11,2
  • ALPHA: Greys Anatomy 6,4
  • ΑΝΤ1: Η επιστροφή 7,8
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 13,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 34,6
  • STAR: Η μούμια 11,4
  • ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,4
  • ΣΚΑΙ: Γκοντζίλα 5,9
  • Mega: Λάκης ο Γλυκούλης 6,7

Άξιο να σημειωθεί, όσον αφορά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, είναι πως η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που μετά από 30 χρόνια εγκαταλείπει την ελληνική τηλεόραση χτύπησε κόκκινο στην μεσημεριανή ζώνη.

Αυτό είναι το καθηλωτικό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση 2/7

Η επανασύνδεση της Ελένης με τον Λάμπρο κινδυνεύει, η Πηνελόπη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ τελικά το μωρό της Δρόσως καταλήγει στο χέρια των Σεβαστών. Ποιο θα είναι το ανατριχιαστικό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες; Αποκάλυψη τώρα! Θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και ανακοινώνει ότι είναι γιος της Ανέτ και όχι του Δούκα. Η κόρη του Δούκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας που αγαπά και έκανε έρωτα μαζί του, είναι ο πρώτος της ξάδελφος. Κλείνεται στο δωμάτιο της και προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια, όπως αποκαλύπτει το TV Έθνος.

Η Μυρσίνη καταφέρνει να τη σώσει την τελευταία στιγμή. Η Ελένη ζητά οριστικά από τον Κυπραίο να χωρίσουν και μεταξύ τους θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση. "Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, ανήκει στον Λάμπρο" του λέει και αργότερα συναντά τον δάσκαλο και του αποκαλύπτει την απόφασή της. Ο Κυπραίος καταρρέει αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου, για να είναι μαζί του. Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Θεοδοσίας!

Την ίδια ώρα η Ανέτ βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς ο γιος της την "πουλάει" και επιλέγει το μέρος του Δούκα. Η Δρόσω έπειτα από μια δύσκολη γέννα, καθώς το παιδί βγαίνει ανάποδα και κινδυνεύει τόσο η δική της ζωή όσο και του παιδιού, αποφασίζει να δώσει τον γιο της στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο. Με ένα πανούργο σχέδιο της Μυρσίνης, το παιδί μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα.

Ο Κυπραίος κάνει κάτι, το οποίο προκαλεί τον χωρισμό του Λάμπρου και της Ελένης. Ο δάσκαλος σοκάρεται και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση με την μεγαλύτερη αδελφή Σταμίρη.

Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει στην επιφάνεια ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί... Αυτή θα είναι και η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν.