"Χρυσός" στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι συμβαίνει με το The 2night show

Ασύλληπτη επιτυχία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ΑΝΤ1 σημειώνει ανεπανάληπτη επιτυχία εδώ και καιρό κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα ασυναγώνιστα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB στην prime time ζώνη κάθε φορά που προβάλλεται. Όπως φαίνεται το project αυτό είναι το "χρυσό" χαρτί που κρατάνε στα χέρια τους οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα τα νούμερα που έκανε το βράδυ της Τετάρτης 1/7, την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε ο Ιούλιος ήταν συναρπαστικά αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 24,0% αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του. Καλεσμένες του το συγκεκριμένο βράδυ ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που όπως αποκάλυψε παραλίγο να κινηθεί νομικά με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και η Κάτια Ζυγούλη που μίλησε για τις δυσκολίες στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 24.0
  • ALPHA: Άφθαρτος 8,8
  • STAR: Νόμος και τάξη 9,4
  • ΣΚΑΙ: Deadly Women 9,8
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7,6

Κι επειδή τα νούμερα απογειώνονται είναι βέβαιο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση που είναι και στον τηλεοπτικό σταθμό και για την επόμενη χρονιά. Φέρνει νούμερα, άρα φέρνει χορηγούς, άρα φέρνει έσοδα. Αυτό ακριβώς θεωρείται επιτυχία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε το τέλος του The 2night show από τον ΑΝΤ1

The 2night show νούμερα τηλεθέασης 1/7

Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής το The 2night show φτάνει στην ολοκλήρωσή του στις 2 Ιουλίου.

Να σημειωθεί πως το The 2night show ήταν η πιο δυνατή εκπομπή του ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη και το ότι θα συνεχίσει και του χρόνου θεωρείται αναμενόμενο. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις γιατί όταν μιλάμε για... τηλεόραση τα πάντα μπορούν αν ανατραπούν την τελευταία στιγμή!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στις 2 Ιουλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μας πει "Καλό Καλοκαίρι". Να υπενθυμίσουμε πως τίτλοι τέλους έπεσαν και σε αγαπημένη σειρά του σταθμού! Δείτε εδώ ποια.