ALPHA: Πτώση μεγατόνων στα νούμερα του Νίκου Μάνεση

Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Πτώση μεγατόνων στα νούμερα του Νίκου Μάνεση

Παρά το γεγονός πως ο Νίκος Μάνεσης με την εκπομπή του, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, έβγαλε για ακόμα μια φορά το κανάλι του ALPHA πρώτο στα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου 4/7, υπέστη πτώση μεγατόνων για τα δεδομένα του.

Ο Νίκος Μάνεσης είναι το δυνατό χαρτί του ALPHA στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και δεν έχει χάσει ποτέ την πρωτιά της ζώνης του στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό. Ωστόσο για κάποιον πολύ παράξενο λόγο το ενδιαφέρον του κοινού αυτό το Σάββατο μειώθηκε αισθητά, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της Nielsen.

Για την ακρίβεια, ο Νίκος Μάνεσης πάντα έπαιζε στο 20% και πάνω και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε φτάσει να κάνει και 27% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, τα νούμερα του Σαββάτου 4/7 δεν ξεπέρασαν το 17,6%.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα χαμογελά 14,8
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 17,6
  • ΣΚΑΙ: Ακραία φαινόμενα 6,8
  • Mega: Νόστιμα και απλά 6
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 12,8
  • Star: Bobby and bill 17,4
  • Mega: Το ρετιρέ 9,2

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του ALPHA εξαιτίας ενός περιστατικού στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση, αναγκάστηκε να πληρώσει το ποσό των 30,000 ευρώ! Δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη

ALPHA: Και δεύτερη καταγγελία στο ΕΣΡ για το Νίκο Μάνεση;

Νούμερα τηλεθέασης 4/7 Νίκου Μάνεση στον ALPHA

Στο επίκεντρο ξανά φαίνεται να βρίσκεται ο Νίκος Μάνεσης με μια δεύτερη καταγγελία για νέες δηλώσεις τους στον αέρα του ALPHA να έχει φτάσει ήδη στα γραφεία του ΕΣΡ! Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Μάνεσης, μόλις προ ημερών, όχι μόνο αρνήθηκε να προβάλλει το (πασίγνωστο, πια) σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του αλλά διεμήνυσε ότι από άποψη δεν προβάλλει το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς το ως… σκουπίδι. Ατάκα για την οποία έχουν ήδη γίνει καταγγελίες στο ΕΣΡ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του dailymedia.com.

Ο Μάνεσης κάνει όμως εκπομπή και στο ραδιόφωνο, τον Alpha FM. Και με αφορμή την υπόθεση του Σάμπι Μιωνή, είπε on air ότι έχει βαρεθεί να ακούει «τι είπε ο Μιωνής, τι δεν είπε ο Μιωνής, πώς το είπε ο Μιωνής, τι λέει ο Παππάς, τι λένε οι δημοσιογράφοι, τα σκάνδαλα και τα λοιπά» . Και, δεν έμεινε μόνο εκεί, πέταξε και τη… σπόντα του. «Τα ‘χουμε ζήσει εδώ μέσα. Εδώ στο διπλανό γραφείο, είχα βαρεθεί να ακούω μέρα παρά μέρα συνεντεύξεις με τον Φαλσιανί!». Νίκος Μάνεσης: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παρουσιαστή!

Ο λόγος για τη Γιάννα Παπαδάκου, που ήταν τότε στον Alpha και έβγαζε διαρκώς συνεντεύξεις του Ερβέ Φαλσιανί, πρώην υπαλλήλου της ελβετικής HSBC που αποκάλυψε τις πρακτικές φοροαποφυγής πελατών της, γνωστός στην Ελλάδα κυρίως από τη «λίστα Λαγκάρντ»…