Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Δεν αναφέρεται στην ανανέωση του επόμενου χρόνου αλλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Την Παρασκευύη, 3/7 ήρθε το τέλος της σεζόν για μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το Καλό Μεσημεράκι, του Νίκου Μουτσινά! Ο σταθμός ΣΚΑΙ εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τόσο τα νούμερα τηλεθέασης όσο και η ανανέωση του συμβολαίου για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς όντας ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ και στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του κατάφερε να εκτινάξει τους πίνακες τηλεθέασης, τόσο με τα συγκινητικά του λόγια προς τους τηλεθεατές όσο και με τις παρουσίες που είχε στο πλατό του, όπως την Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την επιτυχία που είχε στο κλείσιμο της σεζόν η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς, για μία ολόκληρη χρονιά, έλεγε «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Κάθε μεσημέρι στις 15.00, τραγουδούσε, διασκέδαζε με τους καλεσμένους του και… «προκαλούσε», παρέα με τη μοναδική Βάνια και τις απίστευτες μεταμφιέσεις της αλλά και τους Alcatrash και τις πειραγμένες μουσικές τους.

494.875 τηλεθεατές κατά μέσο παρακολούθησαν το «Καλό Μεσημεράκι», τη φετινή σεζόν ενώ 1.319.340 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό. Στο σύνολο κοινού, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 19,3% και στο κοινό 18-54 το ποσοστό ήταν 21,4%. Σε επιμέρους κοινά, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 23,8% στο κοινό 18-24 και στις γυναίκες 25-44. Τέλος και στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 18,7% στο σύνολο κοινού και 20,6% στο κοινό 18-54 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το φινάλε της φετινής σεζόν γράφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου με ένα special επεισόδιο, διάρκειας περίπου 3,5 ωρών. Συνεχείς ανατροπές, αμείωτο κέφι και αστείρευτο χιούμορ δημιούργησαν μία εκρηκτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Περισσότεροι από 40 διάσημοι φίλοι του Νίκου «μπούκαραν» στο «Καλό Μεσημεράκι» με όλους τους πιθανούς τρόπους -ζωντανά, τηλεφωνικά, μέσω video- προκαλώντας χαμό.

1.384.009 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό ανταποκρίθηκαν στην τελευταία φετινή «πρόκληση» του Νίκου, οι γυναίκες 18-24 τού χάρισαν ποσοστό 44,4%, ενώ για ένα τέταρτο η εκπομπή έφτασε στο 23,7% στο κοινό 18-54.

Επίσης, η εκπομπή ήταν Νο1 topic trend στο twitter, ενώ ανάλογη απήχηση είχε και σε facebook, instagram και youtube.

Το «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια, οι Alcatrash και η ομάδα της εκπομπής εύχονται καλό καλοκαιράκι και δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Καλό Μεσημεράκι ανακοίνωση ΣΚΑΙ

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Ανατροπές και εκπλήξεις κάθε λίγο και λιγάκι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Δυστυχώς, σήμερα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το Καλό Μεσημεράκι και τον αγαπημένο μας παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα κανάλια ετοιμάζονται να κάνουν αλλαγές για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό! Ένα από αυτά είναι και ο ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής το πλάνο για το Νίκο Μουτσινά συγκεκριμένα ήταν απλά κάποιες μικρές αλλαγές στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες, κάποιες προσθέσεις θα λέγαμε καλύτερα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, πριν από λίγο έμαθα και κάτι άλλο.

Ποιες οι δυσάρεστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι"

Όπως μου μετέφερε πηγή μου, εκτός από τον συνεργάτη που θα χάσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει - ο Νίκος Μουτσινάς ενδέχεται να μείνει και χωρίς πλατό αφού το Mega που βρίσκεται σε αναζήτηση στούντιο για να στεγάσει τις ψυχαγωγικές του εκπομπές φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις των στούντιο Άλφα όπου και γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Να τονίσω, βέβαια, πως τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά.