Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Ετεοκλή

Πώς τα πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Ετεοκλή

Το Καλοκαίρι #NOT το νέο πρωινό πρόγραμμα του Opentv έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 6/7 με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα και τον Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου! Σήμερα, λοιπόν, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το συγκεκριμένο project.

Τα δυο αυτά ζευγάρια φαίνεται πως κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά... όχι κάποια από τις πρώτες τρεις θέσεις της πρωινής ζώνης στην οποία και ανήκουν.

Δυστυχώς η πρεμιέρα τους βρήκε να σημειώνουν στο δυναμικό κοινό το νούμερα 12,2%! Ένα νούμερο που γενικά καλό το λες, αλλά όχι για πρώτη εκπομπή! Ωστόσο, ας μην βιαστούμε να κρίνουμε. Η πορεία θα δείξει και η πρώτη μέρα δεν έχει να πει τίποτα απολύτως...

Πρωινή ζώνη

  • Open: Καλοκαίρι #NOT 12,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 18.9
  • ANT1: Καλοκαίρι μαζί 9,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,4
  • Mega: Μίνι καύσωνας 2,5
  • ALPHA: Happy Day 16,5

Πρεμιέρα για το Καλοκαίρι ΝΟΤ - Το καλημέρα του Γκουντάρα και της Κάκκαβα! Εντυπωσιακή εμφάνιση από Χατζίδου - Ετεοκλή

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, ήρθαν για να δροσίσουν τα πρωινά μας και σήμερα ξεκίνησε επιτέλους η εκπομπή τους, Καλοκαίρι Not, στο Opentv.

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένους καλεσμένους, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της εκπομπής.

Την πρώτη «καλημέρα» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε: «Καλώς ήρθατε! Θα περάσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μαζί και θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα…» , με τη Ναταλί Κάκκαβα να συμπληρώνει: «Θέλω να πω ότι νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούρια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι σαν εσάς…» .

Από τη μεριά τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στο άγχος της πρεμιέρα που είχαν και το χθεσινό βράδυ που πέρασαν.

Να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε μια ανατριχιαστική συνέντευξη αφού μίλησε για το ατύχημα που είχε, το οποίο του στοίχισε το πόδι του.

Δείτε το βίντεο της πρεμιέρας Καλοκαίρι Not στο Opentv