ALPHA: Τα χθεσινά 6/7 Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη προκάλεσαν πανικό

Δείτε απλά τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Τα χθεσινά 6/7 Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη προκάλεσαν πανικό

Ευχάριστο πανικό προκάλεσαν τα χθεσινά 6/7 νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Μεσάνυχτα στον ALPHA αφού έσπασαν ρεκόρ ενώ παράλληλα η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε τα δόντια της στους ανταγωνιστές της.

Λίγες ημέρες πριν πέσουν οριστικοί τίτλοι τέλους στην εκπομπή Μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 16,5% κι αφήνοντας πίσω τους αντίπαλους σταθμούς.

Καλεσμένοι το συγκεκριμένο βράδυ στο πλατό της ήταν ο Σάββας Πούμπουρας που μίλησε για τον αλκοολισμό και τις τάσεις αυτοκτονίας αλλά και η πρώην παίκτρια του Fame Story, Δόμνα Κουντούρη, που αποκάλυψε πως πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

Late night

  • ΑΝΤ1: Football Stories 7.8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 16.5
  • STAR: Νόμος και Τάξη 12,9
  • ΣΚΑΙ: Απόλυτος κίνδυνος 7,0
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7,7

Οριστικοί τίτλοι τέλους για τα Μεσάνυχτα - Αυτό είναι το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Μεσάνυχτα Ελεονώρα Μελέτη νούμερα τηλεθέασης

Οριστικοί είναι πλέον οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή Μεσάνυχτα που παρουσιάζει με επιτυχία η Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, πιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η εκπομπή ρίχνει αυλαία σε λίγες ημέρες από σήμερα με την παρουσιάστρια να κάνει διακοπές μέχρι να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο project στον ALPHA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Ελεονώρα Μελέτη το γυρίζει στην... ενημέρωση καθώς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει ένα μαγκαζίνο στη ζώνη 11-1.

Το όνομα της εκπομπής ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμη και όπως όλα δείχνουν στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής η παρουσιάστρια θα είναι μόνη της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάνω στη συζήτηση τους, πρόσθεσε πως κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Μάνεση να αναλαμβάνει την επιμέλεια της εκπομπής. Στην εκπομπή της θα δούμε και έναν σημαντικό συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.