Η ανακοίνωση για το DEAL και τον Χρήστο Φερεντίνο

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση για το DEAL και τον Χρήστο Φερεντίνο

Μια ανακοίνωση βγήκε από τον ALPHA, για τον Χρήστο Φερεντίνος και το καθημερινό παιχνίδια DEAL. Τι έκανε σε τηλεθέαση το πρόγραμμα, αλλά και τι θα δούμε σήμερα;

Το Deal είναι η καθιερωμένη απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, με το τηλεπαιχνίδι και τον Χρήστο Φερεντίνο να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στους πίνακες της τηλεθέασης. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Άννα και το χαμόγελό της, το παιχνίδι με τον Τραπεζίτη και η αδρεναλίνη που διατηρεί στα ύψη ο Χρήστος Φερεντίνος, χάρισαν στο Deal την πρωτιά στο τηλεκοντρόλ του δυναμικού κοινού. Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση στο 18-54 έφτασε στο 18.1%, ενώ το Deal αναδείχτηκε και slot winner με 16.7% στο δυναμικό κοινό (STAR 16.2%, ΣΚΑΪ 13.7%, ΟPEN 10.7%, ANTENNA 9.1%, MEGA 8%).

DEAL Χρήστος Φερεντίνος

Τι θα δούμε σήμερα στο DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο;

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον Bασίλη, τον λογιστή από τη Δράμα. Ο Βασίλης είναι λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης. Ασχολείται με τη ρομποτική και θέλει 10000 ευρώ για να φτιάξει το δικό του εργαστήριο. Θα τον βοηθήσει ο Τραπεζίτης να πετύχει τον στόχο του; Δείτε εδώ ποιο ήταν το πρώτο ειδύλλιο στο DEAL.

Δες εδώ το τρέιλερ:

Deal: Δεν το πίστευαν Φερεντίνος και κοινό! Απογοήτευση για τον ανιψιό του Νίκου Γκάλη!

«Πάγωσαν» όλοι στο Deal με τον παίκτη. Αυτό που συνέβαινε δεν το πίστευε ούτε ο Χρήστος Φερεντίνος, ούτε και το κοινό. Η απογοήτευση για τον ανιψιό του Νίκου Γκάλη, ο οποίος έπαιξε για να κυνηγήσει την τύχη του στο παιχνίδι.

Ο Θάνος Γεωργαλής εργάζεται ως DJ και εκπροσωπούσε τον νομό Μαγνησίας με το κουτί με το Νο 3. Ο ίδιος δεν ξεκίνησε καλά, αφού μόλις στο τρίτο κουτί έδιωξε από το παιχνίδι τις 60.000 ευρώ.

Προς το φινάλε,είχε μείνει με ποσά: 750, 1.500, 3.000, 5.000 και 40.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 5.300 ευρώ για το κουτί του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια επέλεξε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 19, όπου εμφανίστηκαν και επιτόπου... εξαφανίστηκαν οι 40.000.

Στο τέλος, κι ενώ είχαν μείνει μέσα οι 1.500 και 3.000, ο Θάνος επέλεξε να κάνει ανταλλαγή. Αφού έγινε ο τραπεζίτης του πρόσφερε 2.300 ευρώ, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Το κουτί που πήρε είχε μέσα 1.500 ευρώ, προκαλώντας τόσο στον ίδιο όσο και στο κοινό απογοήτευση, καθώς στο κουτί που έδωσε υπήρχαν μέσα οι 3.000. Βέβαια, δεν έφυγε με μικρό ποσό, καθώς ενεργοποίησε και το 23ο κουτί, το οποίο του έδωσε άλλα 1.500 ευρώ.

Deal Φερεντίνος