Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το STAR μόλις εξέδωσε νέα ανακοίνωση

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το STAR μόλις εξέδωσε νέα ανακοίνωση

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά με την ανακοίνωση που εξέδωσε το STAR, για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι κατέκτησε την αγάπη των τηλεθεατών για τη σεζόν 2019 - 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του STAR για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Το τηλεοπτικό κοινό “αγκάλιασε” την εναλλακτική, θετική ματιά της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», χαρίζοντας της την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τις 3 Ιουλίου 2020, η εκπομπή κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 16,8%. Ακολουθούν ο Alpha με την εκπομπή “Happy Day” και 16,4%, o Ant1 με την εκπομπή «Tο Πρωινό» και 16,1%, το Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ποσοστό 14,4%.

Κατερίνα Καραβάτου  Κρατερός Κατσούλης τηλεθέαση STAR

Και τον Ιούνιο, η εκπομπή ήταν πρώτη, με μεγαλύτερη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στο δυναμικό κοινό 18 – 54, σημειώνοντας τηλεθέαση 18,8%! Ακολουθούν ο Alpha με 16,4%, o Ant1 με 15,4% και το Open με 14,5%.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν, με πολλές ιδιαιτερότητες και με την πανδημία του COVID-19 να κυριαρχεί και να αλλάζει τα δεδομένα, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές που «Έμειναν Σπίτι», την περίοδο της καραντίνας, με αισιόδοξη διάθεση αλλά και με την ψυχραιμία, που απαιτούσαν οι στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θα ευχηθούν “Καλό Καλοκαίρι” στο τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 10 Ιουλίου και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, για 4η χρονιά από το Star!

Δείτε εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για την οριστική απόφαση για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου;

Χαμόγελο ευτυχίας για Καραβάτου - Κατσούλη στο STAR μετά το περιστατικό με την κόρη τους

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου να πέρασαν μια ένταση αφού η κόρη τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τώρα όλα είναι καλά - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις. Η καθημερινότητά τους έχει επανέλθει και τα χαμόγελα ευτυχίας δεν λείπουν από το πρόσωπό τους.

Εκτός από αυτό, σε επαγγελματικό επίπεδο το αχτύπητο ζευγάρι του STAR περνάει την καλύτερή του φάση αφού εδώ και αρκετές μέρες καταφέρνει και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις περισσότερες φορές έρχεται και πρώτο στην πρωινή ζώνη.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν χαμόγελα ευτυχίας στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Πέμπτης σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 22,8% ενώ τα τέταρτά τους ήταν εξαιρετικά: 20,7-23-23,6-22,5-23,7-26,8-22,6-24,5-20-20,4-24,1-18,8

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 16,7
  • STAR: Στην Φωλιά των Κου Κου 22,8
  • ALPHA: Happy Day 17.5
  • ANT1: Το πρωινό 15.2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9.4
  • Mega: Mega Magazino 3.6
  • ALPHA: Εκτός γραμμής 8.1