Στιγμές ευτυχίας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Παύλου

Πήραν και πάλι την πρωτιά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Παύλου

Από το πρωί που έγιναν γνωστά τα χθεσινά (14/8) τηλεθέασης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τη μεγάλη τους επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του Opentv.

Η αγαπημένη πρωινή παρέα του Καλοκαίρι #ΝΟΤ έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι 4 τους με τα ρεπορτάζ αλλά και με το υπέροχο κλίμα που έχουν δημιουργήσει καταφέρνουν καθημερινά να φτάνουν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και να αφήνουν πίσω τους τον ανταγωνισμό.

Γι' αυτά τα νούμερα βιώνουν στιγμές ευτυχίας οι Γκουντάρας, Κάκκαβα, Χατζίδου και Πάυλου

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Καλοκαίρι μαζί 9,9
  • ΣΚΑΪ: Newsroom 7,0
  • ALPHA: ALPHA παντού 11,8
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 13,2

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 14/8

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου, δε δίστασε να κάνει μία πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου και όλοι έμειναν μόλις το άκουσαν, στον αέρα του Opentv και του Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από την καθημερινή τους εκπομπή όσο και από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με την κόρη τους, Μελίτα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν ξεκολλάνε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι 4 παρουσιαστές άκουγαν το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» και όλοι μαζί τραγουδούσαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε on air την απίστευτη ατάκα που έχει πει ο Ετεοκλής Παύλου για την σχέση τους.

«Παιδιά, ξέρετε τι ατάκα έχει πει; Γιατί να μην γεννηθώ νωρίτερα και έχασα τόσα χρόνια για να την γνωρίσω», είπε η τραγουδίστρια με χαμόγελο στα χείλη, ενώ δείτε εδώ μία απίστευτη ατάκα που είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Ετεοκλή Παύλου, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή