Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με τα χθεσινά 13/9 νούμερα του The Voice - Πόσο έκανε στην πρεμιέρα;

Δεν το περίμενε κανείς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με τα χθεσινά 13/9 νούμερα του The Voice - Πόσο έκανε στην πρεμιέρα;

Το βράδυ της Κυριακής 13/9 το The Voice έκανε την πρεμιέρα του στον αέρα του ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB καθήλωσε τους τηλεθεατές!

Για την ακρίβεια το ριάλιτι μουσικής συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό 29,9% ενώ στο γενικό έφτασε το 30,7%! Εξωπραγματικά νούμερα που έδωσαν μια ανάσα στον σταθμό αφού βγήκε πρώτος στην prime time ζώνη!

Όπως φαίνεται δυο είναι τα μέχρι στιγμής πολύ δυνατά χαρτιά του σταθμού το Φαλήρου. Αυτό και το Big Brother!

The Voice: Η "μάχη" των κριτών για να διεκδικήσουν...

Πρεμιέρα έκανε εχθές το The Voice και η μάχη των κριτών ξεκίνησε ώστε να διεκδικήσουν τα άτομα που θέλουν!Τις εντυπώσεις έκλεψε μια παίκτρια η οποία είναι πρώην συνεργάτιδα του Σαββόπουλου!

Από τις πρώτες κιόλας νότες που τραγούδησε η Αλεξάνδρα, οι κριτές πετάχτηκαν σαν... ελατήρια από τις καρέκλες τους και παρ' όλο που όλοι πάτησαν το κουμπί για να τη διεκδικήσουν, η Έλενα Παπαρίζου για να μπλοκάρει από τη διεκδίκηση τον Πάνο Μουζουράκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τον Σάκη Ρουβά, τελικά το τελευταίο μπλοκ, αυτό του Σάκη δηλαδή, δεν έπιασε! Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης λοιπόν διεκδίκησαν τη νεαρή κοπέλα η οποία στο παρελθόν είχε εμφανιστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Σαββόπουλος παίκτρια του the voice

Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης τη γνώριζε και προσωπικά, όμως λόγω του μπλοκ της Έλενας, δεν κατάφερε να τη διεκδικήσει.