Πρωινό: Χαμός με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στον ΑΝΤ1

Θρίαμβος στο κανάλι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Χαμός με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στον ΑΝΤ1

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Τετάρτη 16/7 ήρθαν στα χέρια μας και στην πρωινή ζώνη προκάλεσε χαμό η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της. Το Πρωινό κατέκτησε την πρώτη θέση αλλά και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Η Φαίη Σκορδά εδώ και χρόνια είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών. Φέτος επέστρεψε με μια πλήρως ανανεωμένη εκπομπή, ομάδα και θεματολογία κι αυτό φαίνεται πως της έχει κάνει καλό!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 16/7 το Πρωινό έκανε στο δυναμικό κοινό 14,3% και πήρε την πρωτιά!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 14.3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 13.4
  • Mega: Σάντα Τσικίτα 1,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 10,7
  • Open: Ευτυχείτε 13,3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,0

Στον ΑΝΤ1 θρίαμβο σημείωσε εχθές και η πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε.

Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3

Το GNTM 3 βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι ένα project που παίζει απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες και τις χτυπά στην τηλεθέαση! Για τον λόγο αυτό η Φαίη Σκορδά, μέσα από το Πρωινό ξεκίνησε τα spoiler και σήμερα διέρρευσε μια πολύ βασική πληροφορία!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς έκανε και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για το MasterChef που χτυπούσε στην prime time ζώνη τον ΑΝΤ1 και μάλιστα τότε είχε προκληθεί τεράστιος σάλος.

Το Spoiler της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για το GNTM 3

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα ανέφερε πως αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM βρίσκονται εννέα παίκτες. Έξι αγόρια και τρία κορίτσια.

Πρωινό: Η ανακοίνωση για το Big Brother - "Το λέω τώρα στον σταθμό δεν..."

Αφού το Πρωινό έκανε πρεμιέρα δείχνοντας την Φαίη Σκορδά να κατεβαίνει χεράκι χεράκι με τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε εδώ το βίντεο - κατευθείαν έπιασαν το θέμα με το Big Brother και τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδης με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να προβάλλει τίποτα στην εκπομπή της από εδώ και πέρα όσον αφορά το συγκεκριμένο show!

Εξοργισμένη, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και το πάνελ της με τα όσα ειπώθηκαν από τον παίκτη του Big Brother, δήλωσαν μποϊκοτάρισμα στο συγκεκριμένο project και καταδίκασαν δημόσια τα όσα συνέβησαν και εκφράστηκαν!