Βασίλισσα της πρωινής ζώνης η Κατερίνα Καινούργιου - Αυτά είναι τα νούμερα του Ευτυχείτε στο Open

Τα ποσοστά τηλεθέασης της Πέμπτης 17/9 ήταν απίστευτα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Βασίλισσα της πρωινής ζώνης η Κατερίνα Καινούργιου - Αυτά είναι τα νούμερα του Ευτυχείτε στο Open

Η Κατερίνα Καινούργιου για ακόμα μια φορά έστειλε το Opentv στην κορυφή της τηλεθέασης όσον αφορά την πρωινή ζώνη! Η Πέμπτη 17/9 είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ημέρα του Ευτυχείτε αφού τα ποσοστά που σημείωσε στο δυναμικό κοινό ήταν κάτι περισσότερο από συγκλονιστικά.

Ανανεωμένο πλατό, κέφι, χαρά και χαμόγελα! Αυτά φαίνεται πως είναι τα μυστικά της επιτυχίας για να μπει κάποιος στην καρδιά των τηλεθεατών και το Ευτυχείτε τα έχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης έκανε στο δυναμικό κοινό 17,4% αφήνοντας τα ανταγωνιστικά κανάλια πολύ... πίσω!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,5
  • Mega: Γάμος αλά Ελληνικά 8,8
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 11,1
  • Open: Ευτυχείτε 17,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,1

Εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα ποσοστά τηλεθέασης των προγραμμάτων για την Πέμπτη 17/9.

Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ντυμένη στα λευκά. Φορούσε ένα εντυπωσιακό στενό μίντι φόρεμα το οποίο της πήγαινε τέλεια. Η παρουσιάστρια, είπε τα πρώτα της λόγια on air του Ευτυχείτε και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Το πλατό της εκπομπής και φέτος είναι σε ροζ χρώμα, το αγαπημένο όπως φαίνεται της ίδια, ενώ δεν έχει πολλές ιδιαίτερες αλλαγές.

«Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες και χαίρομαι πολύ που για ακόμη μία χρονιά θα σας καλημερίζω, μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε στην έναρξη και στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Μαζί της φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Να σημειώσουμε πως για το φόρεμα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πριν λίγες ημέρες ένα απίστευτο σχόλιο.