Πάμε Δανάη - τηλεθέαση: Χαμηλά τα νούμερα της πρεμιέρας στο Mega

Τι έκανε στο δυναμικό κοινό με το... καλημέρα σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη - τηλεθέαση: Χαμηλά τα νούμερα της πρεμιέρας στο Mega

Πρεμιέρα με εντυπωσιακό φόρεμα έκανε το πρωί της Δευτέρας 21/9 η γλυκύτατη Δανάη Μπάρκα στο Mega με τη νέα της εκπομπή, Πάμε Δανάη, όμως οι τηλεθεατές δεν την.. προτίμησαν ιδιαίτερα αφού τα νούμερα που σημείωσε στους πίνακες της τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι παρουσιάστρια, είναι ηθοποιός αλλά η τόλμη της να δοκιμαστεί σε κάτι που δεν γνωρίζει είναι κάτι παραπάνω από αξιοθαύμαστη. Εμάς μας άρεσε γιατί είναι κάτι φρέσκο που μπορεί να δώσει πολλά! Ωστόσο, το δυναμικό κοινό περιορίστηκε στο 11,4% οπότε... αργά η γρήγορη όπως έχει δείξει και η ιστορία τα μονοψήφια θα κάνουν την εμφάνισή τους...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9.7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16.1
  • Mega: Πάμε Δανάη - Πρεμιέρα 11,4
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 11,7
  • Open: Ευτυχείτε 14,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,7

Keep going Δανάη, είμαστε μαζί σου!

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα του συντρόφου της για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega, Πάμε Δανάη

Την πρώτη της καλημέρα είπε το πρωί της Δευτέρας στους τηλεθεατές η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τη συχνότητα του Mega με την εκπομπή της Πάμε Δανάη!

Όπως ήταν φυσικό, η νεαρή ηθοποιός δέχτηκε αρκετά μηνύματα στήριξης και αγάπης από τα κοντινά της πρόσωπα και τους φίλους της!

Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν και δημόσια καλή επιτυχία είναι και ο αγαπημένος της, Πάνος Αδαμόπουλος. Ο νεαρός γυμναστής, έκανε ένα instastory από το πλατό της εκπομπής με όλη την ομάδα γράφοντας, «καλή αρχή». Δείτε την Βίκυ Σταυροπούλου να εισβάλει στην εκπομπή!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του συντρόφου της Δανάης Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα - σύντροφος