Πάμε Δανάη: Έκανε αυτά τα νούμερα δεύτερη μέρα (22/9) στον αέρα του Mega

Δεν πίστευε κανείς στα μάτια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη: Έκανε αυτά τα νούμερα δεύτερη μέρα (22/9) στον αέρα του Mega

Δεύτερη ημέρα η χθεσινή 22/9 για την Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega με την εκπομπή Πάμε Δανάη και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φαίνεται πως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην πρωινή ζώνη η Δανάη Μπάρκα ως ένα φρέσκο πρόσωπο κατάφερε να κρατηθεί σε αξιοπρεπέστατα ποσοστά απέναντι σε μεγάλα ονόματα που μάλιστα έκαναν και μονοψήφια, δείτε εδώ ποιες εκπομπές. Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, φαίνεται πως κερδίζει σιγά σιγά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και το Mega βγαίνει μπροστά.

Τα μηχανάκια της AGB, συγκεκριμένα για την Τρίτη 22/9 κατέγραψαν για την εκπομπή Πάμε Δανάη το απίστευτο 11,3%! Ισοβαθμία με την Ελεονώρα Μελέτη παρακάτω που παίζει εκείνη την στιγμή στον ALPHA...

Πρεμιέρα Δανάη Μπάρκα: Πλάνταξε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη - Τι συνέβη στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί στο Mega και λίγο μετά το καλωσόρισμά της στο κοινό - δείτε το εδώ - δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα με μία έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της για το νέο της ξεκίνημα.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η παρθενική εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην τηλεόραση και πόσο μάλλον στην παρουσίαση μία εκπομπής και έτσι η ίδια, είχε αρκετό άγχος.

Λίγο μετά τα πρώτα της λόγια και τα πρώτα βίντεο που έπαιξαν στην εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα είδε ένα βίντεο στο οποίο διάφορο ηθοποιοί της έστελναν τις ευχές τους για καλή αρχή.

Ανάμεσά τους φυσικά και η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δανάη Μπάρκα Mega