Δυσάρεστες εξελίξεις με το Ώρα για Μελέτη

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 23/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστες εξελίξεις με το Ώρα για Μελέτη

Δυστυχώς η νέα πρωινή εκπομπή του ALPHA, Ώρα για Μελέτη που διευθύνεται από τον Νίκο Μάνεση και παρουσιάζεται από την Ελεονώρα Μελέτη, εχθές Τετάρτη 23/9, έπεσε σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης!

Η Ελεονώρα Μελέτη για αρκετό καιρό βρισκόταν στην late night ζώνη του σταθμού και φέτος είπε να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό! Από βράδυ πρωί αλλά τα νούμερα τηλεθέασης την... αφήνουν στο σκοτάδι!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Ώρα για Μελέτη έκανε 8,3%... Εντάξει δεν έχουμε πάντα καλές ημέρες. Αύριο ελπίζουμε πως θα ξημερώσει μια καλύτερη!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,8
  • Mega: Πάμε Δανάη 8,5
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 8,3
  • Open: Ευτυχείτε 18,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 8,0

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα της χθεσινής ημέρας!

Απρόσμενο περιστατικό στο πλατό του Ώρα για Μελέτη - "Πάγωσε" για λίγο η Ελεονώρα

Ένα απρόοπτο είχε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη! Κατά τη διάρκεια του "Ώρα για μελέτη" στον Alpha, συνέβη κάτι που πάγωσε την εκπομπή!

Συγκεκριμένα την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την περιοχή του Ζωγράφου και η παρουσιάστρια συνομιλούσε με έναν… hi tech ψαρά, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να χάνει τη ψυχραιμία της, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπήρξε προσωρινή διακοπή ρεύματος και συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής.

«Είχαμε μια μικρή διακοπή ρεύματος, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Είμαστε και πάλι φωτεινοί όπως και πριν» σχολίασε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

Διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ώρα για μελέτη

Επικρατεί τρέλα στον ALPHA με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιος ο λόγος

Διακοπή Ρέυματος στον αέρα του Ώρα για Μελέτη