The Bachelor VS Big Brother: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης (25/9);

Το κοινό μίλησε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor VS Big Brother: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης (25/9);

Τόσο το Big Brother όσο και το The Bachelor, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της ελληνικής τηλεόρασης τον τελευταίο καιρό. Χθες το βράδυ το ένα βρέθηκε απέναντι από το άλλο και δόθηκε κανονική μάχη για την τηλεθέασης σε μία μέρα που και τα δύο ριάλιτι είχαν αποχωρήσεις.

Μπορεί στην αρχή το Big Brother να έκανε την έκπληξη και να έφερνε στον ΣΚΑΪ εντυπωσιακά ποσοστά ωστόσο η αλήθεια είναι πως μετά το σκάνδαλο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις - η απήχηση του κοινού έπεσε.

Από την άλλη το The Bachelor έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ωστόσο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο μεγάλο "μπαμ" στα νούμερα τηλεθέασης.

Χθες βράδυ το Big Brother κατάφερε να περάσει μπροστά με μικρή διαφορά, ωστόσο φαίνεται πως η μυθοπλασία νίκησε τα ριάλιτι αφού τόσο οι Άγριες Μέλισσες όσο και το Καφέ της Χαράς ξεπέρασαν τα δύο show.

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν το Big Brother και το The Bachelor

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Άγριες Μέλισσες – 28,1%
  • Το Καφέ της Χαράς – 17,9%
  • Big Brother – 16,5%
  • Bachelor – 15,6%
  • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 15,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Άγριες Μέλισσες – 31,8%
  • Το Καφέ της Χαράς – 19,9%
  • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 19,2%
  • Big Brother – 15%
  • Bachelor – 13,5%

Big Brother: Όλη η αλήθεια πίσω από την ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη

O Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη Σοφίτα» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να βγάλει στη «φόρα» όλα όσα κρύβει το περιβόητο βίντεο με την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φάνηκε να θέλει να δώσει στο κοινό και την άλλη πλευρά του συγκεκριμένου γεγονότος που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Όπως εξήγησε λοιπόν, ο Αντώνης από τη μία του εκμυστηρεύτηκε πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία - δείτε εδώ - και από την άλλη πως την ώρα που έλεγε την ατάκα, απευθυνόταν στον Δημήτρη Πυργίδη και του έκανε πλάκα.

«Πίεσε όλο το σύστημα να κοπεί το Big Brother. Η φράση αυτή ήταν διαδικτυακά στο live streaming. Δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Κοιτάχτε να δείτε τι μου είπε το παιδί (Αντώνης) και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δίδυμους και μου είπε, εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλαχτικά, μήπως συμβεί κάτι. Και έλεγε “αν έρθει κάποια θα αδειάσω το πακέτο” (τα προφυλαχτικά). “Αν δεν κάτσει (και ήταν απέναντι ο Χάος)...” Κοιτάζει τον Χάος ο Αντώνης, βγάζει τη γλώσσα και μου είπε “αντί να πω χάος, είπα στο στυλ χάος… Βιασμός”.

Αντί για χάος έβαλε το βιασμός. Έκλαιγε όταν μου το έλεγε. Μου είπε “αν ανοίξεις το πλάνο απευθύνομαι στον Πυργίδη”.

Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση. Ακόμη και αυτό το αστείο πρόσεξέ το» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.