«Σούσουρο» στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Κανονικό σούσουρο έχει δημιουργηθεί στον ALPHA από σήμερα το πρωί καθώς κυκλοφόρησε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος για ακόμα μία φορά κατάφερε να βγει πρώτος στη μάχη της τηλεθέασης και να εξαλείψει τον αντωγωνισμό.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει βρει το κλειδί για την επιτυχία και έτσι κάθε Σαββατοκύριακο καταφέρνει να φέρει πολύ καλά νούμερα στο σταθμό.

Η εκπομπή του έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα αφού τόσο το περιεχόμενο όσο και η συζήτηση που γίνεται στο πλατό είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Με αυτά τα νούμερα του Νίκου Μάνεση στον ALPHA έγινε σούσουρο

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 15,1
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 20,1
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 8,9
  • Mega: Οι κηπουροί του MEGA 4,5
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 8,7
  • Star: Αρχηγός από κούνια 15,6

Σούσουρο βέβαια γίνεται στον ALPHA και με το The Bachelor. Δείτε εδώ ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τις τελευταίες εξελίξεις με το ριάλιτι.

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη: Δάκρυα στα μάτια του Μάνεση - Το συγκινητικό βίντεο της έναρξης

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα στον ALPHAtv και φυσικά στο πλευρό της είχε τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια. Με την έναρξη της εκπομπής, είδαμε τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει δάκρυα στα μάτια του και το βίντεο με τα στιγμιότυπα είναι απλά συγκινητικό.

Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα της εκπομπή. Το ίδιο και ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το τέλος και το έστησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκινηθεί όταν είδε το δημιούργημά του να βγαίνει για πρώτη φορά στον αέρα.

Από τη μεριά της, η Ελεονώρα Μελέτη καλημέρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τη νέα της εκπομπή και για την αποχή της από το πρωινό, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της και έδειξε να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε.