Άναυδοι στον ALPHA με τα χθεσινά 1/10 νούμερα του Έλα στη Θέση μου

Δεν το πίστευαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναυδοι στον ALPHA με τα χθεσινά 1/10 νούμερα του Έλα στη Θέση μου

Το Έλα στη θέση μου προβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασής του χαρίζουν πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες! Ειδικά στην χθεσινή 1/10 "μάχη" η σειρά έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Για την ακρίβεια, το Έλα στη θέση μου παίζει πλέον απέναντι από τη νέα σειρά του ANT1, Ήλιος, (δείτε εδώ τα νούμερα που κάνει) η οποία είναι πολύ δυνατή σε νούμερα τηλεθέασης. Το βράδυ της Πέμπτης 1/10, λοιπόν, τα δυο αυτά σίριαλ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως και... πρώτος έπεσε ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Έλα στη θέση μου κατάφερε να τερματίσει πρώτο στην ώρα προβολής του στην prime time ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό 16% ενώ ο Ήλιος ήρθε δεύτερος με το επίσης απίστευτο 15,7%!

Χαμός θα γίνει και σήμερα στα νούμερα τηλεθέασης με το νέο επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 15

Ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος και των μεγάλων αποφάσεων για όλους: Ο Αχιλλέας μιλά ανοιχτά με τον Μάρκο για την μεταξύ τους έχθρα, ενώ η Ρενάτα βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Βλάσης δίνει τελεσίγραφο στη Μαρίνα, για να αποφασίσει αν θα μείνει κοντά του ή όχι, ενώ ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά ετοιμάζονται να φύγουν για πάντα.

Έλα στη θέση μου Αχιλλέας και Ρενάτα

Η Φλωρέτα μαθαίνει πώς απέκτησε την περιουσία του ο Σήφης, και η Σύλβια, που ετοιμάζει μεγάλη γιορτή για τον καινούριο της αδερφό, θα βρεθεί προ εκπλήξεων – ευχάριστων και δυσάρεστων. Κι ενώ τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον Αχιλλέα, που γίνεται ο νέος πρόεδρος της Σόφο και τα ξαναβρίσκει με τον Λεωνίδα, ξαφνικά ανακαλύπτει τη νέα κίνηση-ματ του Μάρκου, που έχει να κάνει με τη Ρενάτα. Θα τη χάσει για πάντα… ή υπάρχει ελπίδα;