Δύσκολες στιγμές για την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega

Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο καλές για τη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να υποχωρούν.

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή 8/10 εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα όχι απλά δεν κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά της πρωινής ζώνης αλλά για την ακρίβεια βγήκε και τελευταία ανάμεσα στην μάχη των πρωινών εκπομπών.

Στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ποσοστό 6,3%, ίσως το πιο χαμηλό που έχει κάνει μέχρι σήμερα από την στιγμή που βγήκε η εκπομπή της στον αέρα του Mega.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 9,5
  • Open: Ευτυχείτε 13,0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 13,1

Το κανάλι σαφώς δεν θα λάβει υπόψη μια άτυχη ημέρα, αφού πιστεύει εξαιρετικά στο φρέσκο αυτό πρόσωπο.

Δείτε εδώ πόσο έκαναν σε τηλεθέαση εχθές οι Άγριες Μέλισσες! Ανατίναξαν τα μηχανάκια της AGB!

"Έσκασε" ανακοίνωση από το MEGA για την εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Και αυτήν την εβδομάδα η Δανάη Μπάρκα υποδέχεται στο νέο της «σπίτι» ενδιαφέροντες και εκλεκτούς καλεσμένους που έχουν να πουν πολλά. Η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη θα εἰναι η καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας, ενώ ‪την Τρίτη 6 Οκτωβρίου‬, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής θα πάρει θέση στον καναπέ της εκπομπής ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!

Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Μπέτυ Μαγγίρα μιλά στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για όλους και για όλα με την πάντα αφοπλιστική της ειλικρίνεια, ενώ την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα θα είναι η καλεσμένη της εκπομπής.

Η εβδομάδα κλείνει με την Δανάη Μπάρκα να υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σε μία συνέντευξη εφ᾽όλης της ύλης.

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! Με τη Δανάη Μπάρκα καθημερινά στις 09:50 στο MEGA

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, έγιναν γνωστά μερικά άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα.